achilleass Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2011 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το pc. Το άνοιξα σήμερα και όταν έφτασε στην επιλογή λογαριασμού χρήστη πάγωσε το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και η οθόνη και δεν αποκρίνεται σε οποιοδήποτε πάτημα. Παρόλο που παίρνουν κανονικά ρεύμα. Το έκανα επανεκίνηση και πάλι τα ίδια. Μήπως μπορεί να καταλάβει κανείς τι παίζεται και αν μπορεί να γίνει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Μάρτιος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Αν και περασαν καποιες μερες απο την ερωτηση σου..Σε safe mode δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
achilleass Μάρτιος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Δοκίμασα αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Το πληκτρολόγιο δουλεύει αν πχ θες να μπείς στο ΒΙΟS και να αλλάξεις ρυθμισείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Μάρτιος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Kαι αφου δοκιμασεις αυτο που λεει ο ΥDinopoulos, εχεις δοκιμασει να αποσυνδεσεις ενα εκ των keyboard/mouse? (..σε περιπτωση που παιζει καποιο irq conflict και "κλειδωνει" με το που ξεκινανε τα windows) Link to comment Share on other sites More sharing options...
achilleass Μάρτιος 21, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Το πληκτρολόγιο δουλεύει αν πχ θες να μπείς στο ΒΙΟS και να αλλάξεις ρυθμισείς ?Τι ρυθμίσεις μπορώ να αλλάξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Μάρτιος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 δοκιμασε κανενα αλλο προχειρο αν εχεις πληκτρολογιο ποντικι μηπως οντος υπαρχει κανενα conflict..Κατι αλλο δν μου ερχεται...περιεργο παντος που κλειδωνει ετσι απλα..και φυσικα google it : Keyboard and mouse won't work at windows log in screen!!!!! - Tech Support Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Η ερώτηση μου ειναι ΑΝ μπορείς μπεις στο BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achilleass Μάρτιος 21, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Η ερώτηση μου ειναι ΑΝ μπορείς μπεις στο BIOS.Μπορώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Μάρτιος 21, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 load fail safe defaults κλπ δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
achilleass Μάρτιος 21, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 load fail safe defaults κλπ δοκίμασες?τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.