Jump to content

Οθόνη 23-24'' 200 έως 300€

vasal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτόμουν 24'' Dell U2410 μέχρι που είδα την τιμή.

Με ενδιαφέρει κάτι σε IPS ή το πιο κοντινό σε αυτό, ως τώρα έχω μια Flatron 24'' 5ετίας ΤΝ που ανοίγει μετά από ένα 20'...

Επειδή όμως είναι πολλά τα λεφτά, σκεφτόμουν να συμβιβαστώ με την 23'' Dell 2311H.

1. Eίναι ίδια σε ποιότητα χρώματος με την U2410?

2. Κάτι λιγότερο σε ποιότητα από IPS και καλύτερο από ΤΝ υπάρχει;

thanx!

Στο σπίτι έχω και τις 2 και γν'ωμη μου είναι ότι η U2410 είναι καλύτερη αλλά για όχι και τόσο καλή για gaming.

Στις ταινίες και οι δύο είναι πολύ καλύτερες από τα TN αλλά χωρίς να σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Για καθημερινή χρήση και browsing με σωστό calibration απλά τέλειες.

STINK μιας και εχεις και τις 2...αν επρεπε να μεινεις με μια ποια θα διαλεγες και γιατι?

Την 23άρα γιατί παίζω αρκετά games συν την αναλογία 16:9 που φαίνετα ότι επικρατεί έναντι του 16:10. Και στα games όσο μικρότερη ανάλυση τόσο πιο εύκολα μπορείς να πάιζεις με όλα τα φίλτρα ανοιχτά. Η 1920x1080 είναι η χρυσή τομή και υπεραρκετή για μένα. Μέτα προτημώ να δώσω 600€ και να πάρω 3*U2311H.

εγω που εχω 3 u2410 ευχαριστημενος ειμαι.ειχα προλαβει και μια προσφορα και της πηρα 397 ευρω...οποτε μου "εκατσε" καλη προσφορα.αλλα για μεγιστη αποδοση το calibrαρισμα δεν το γλυτωνεις...

Τελικά πήρα την 2311, η 24'' ήταν too much €€€. Με ποιο τρόπο προτείνετε να την καλιμπράρω αξιόπιστα και σε λογικό κόστος;

Την προηγουμενη την ειχες καλιμπραρει??

Ειναι τοσο χαλια που πρεπει να καταφυγεις εκει με το "καλημερα"?

Μεταξύ άλλων θα τη χρησιμοποιώ για δουλειές που θα στέλνω σε τυπογραφείο, οπότε με νοιάζει η ακρίβεια στα χρώματα.

Μεταξύ άλλων θα τη χρησιμοποιώ για δουλειές που θα στέλνω σε τυπογραφείο, οπότε με νοιάζει η ακρίβεια στα χρώματα.
Σε τυπογραφεία, τα 200-300Ευρώ για οθόνη δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Εκεί έχουν 99% Eizo Coloredge των 2000+€ η έστω κάποια flexscan των 700. Το ιδανικό θα ήταν να αγόραζες και εσύ μια ίδια για να μην έχεις απόκλιση στο αποτέλεσμα, όπως επίσης και ένα hardware calibrator που μπαίνει πάνω στην οθόνη και έχει 200-300Ευρώ.

αντε να παιξουμε λιγο ακομα κρυφτουλι...

με την προηγμουμενη εκανες την ιδια χρηση?

Και η προηγούμενη ήταν για παρόμοιες δουλειές, αλλά πήρα την 2311 ακριβώς επειδή είχε πολυ καλές κριτικές για ομοιομορφία και πιστότητα χρωμάτων (για την κατηγορία τιμής της πάντα). Σκεφτόμουν το Datacolor Spyder Pro ή το Express. Kαμία γνώμη κανείς που να τα έχει δει; Αυτό που με νοιάζει είναι όχι η απόλυτη ακρίβεια (εκεί θα χρειαζόμουν τουλάχιστο άλλα 1500€ για το μόνιτορ) αλλά το να πάρω σχετικά προβλέψιμα αποτελέσματα. Η οθόνη θα είναι για το σπίτι όχι για κάποιο ατελιέ. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.