novice Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2011 Καλησπέρα, Στον παρακάτω σύνδεσμο φαίνεται ότι όποιος είναι στο ΙΚΑ μπορεί να πάρει εξαίρεση από τον ΟΑΕΕΤΕΒΕ 71/31.08.04 Συνέχιση εξαίρεσης από την ασφάλιση του ΟΑΕΕ - ΤΕΒΕ κατά την διάρκεια χρήσης των προβλεπομένων από το άρθρο 40 του Ν. 2084/92 χρόνων ασφάλισης Πίνακας ελέγχου συνδρομητώνΚάποιος που παίρνει το επίδομα ανεργίας μπορεί να ξεκινήσει στον ΟΑΕΕ; Και αν ναι, ποια είναι η σχετική διαδικασία και τα δικαιολογητικά;Ρωτάω εδώ πρώτα αντί για τον ΟΑΕΕ και τον ΟΑΕΔ γιατί η ερώτηση είναι εξειδικευμένη και θέλω να έχω κάποια ενημέρωση πρώτα για να αποφύγω περιττή ταλαιπωρίαΕυχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο
csaris Μάρτιος 16, 2011 #2 Μάρτιος 16, 2011 Aν εισαι ασφαλισμενος στο ΙΚΑ μετα το '93 το ΤΕΒΕ δεν το πληρωνεις. Αν π.χ. σε απολυσουν ή φυγεις απο μια δουλεια και χασεις το ΙΚΑ τοτε αναγκαστικα θα πληρωνεις τις εισφορες του ΤΕΒΕ. Αν ξεκινησεις στο ΤΕΒΕ δεν δικαιουσαι επιδομα ανεργειας γιατι δεν εισαι ανεργος. Για να γραφτεις στο ΤΕΒΕ χρειαζεσαι ενα σωρο δικαιολογητικα και καλο θα ηταν να ρωτησεις στο ΤΕΒΕ της περιοχης σου.
novice Μάρτιος 16, 2011 Author #3 Μάρτιος 16, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση,Από ότι καταλαβαίνω είτε δεν κατάλαβες την ερώτηση μου είτε δε διάβασες το σύνδεσμο που παρέθεσα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.