Jump to content

K-Meleon για παλιά pc

Volrath

Recommended Posts

Έχω ένα παλιό λαπτοπ με το οποίο σερφάρω ενίοτε. Παρουσιάστηκε όμως πρόβλημα, μιας και πλέον ούτε browsing δε μπορούσα να κάνω, μιας και ο παλιός επεξεργαστής (p4 1.7) σε συνδιασμό με την λίγη μνήμη (256ΜΒ) δεν ήταν αρκετά για πολλές ιστοσελίδες. Σκεφτόμουν να βάλω κάποιο puppy linux, αλλά το dvd drive τα έχει παίξει και είναι ιστορία να εγκαταστήσω άλλο λειτουργικό (winxp έχει).

Μέχρι που δοκίμασα το k-meleon. ΚΑΜΙΑ σχέση με τον firefox/chrome που χρησιμοποιούσα. Αναφορικά, το youtube στον firefox 3.X (νομίζω 3.6 έχω βάλει με noscript) έκανε τουλάχιστον 10sec να φορτώσει, και ο μόνος τρόπος να δω video ήταν από copy το embedded link, και paste σε διαφορετικό tab. Αλλιώς, άμα επιχειρούσα να δω βίντεο από την κανονική σελίδα, είχα ήχο, αλλά δεν έδειχνε καθόλου video και σερνόταν ο Δίας.

Με το k-meleon φορτώνει το ίδιο σβέλτα το youtube με τον 4πύρηνο μου, παίζει τα βίντεο κανονικότατα και ανταποκρίνεται κανονικά. Και αυτό ΜΕ τις διαφημίσεις/scripts που στoν firefox τα έκοβε το noscript.

Οποιος έχει παλιό συστηματάκι και δε μπορεί να σερφάρει κανονικά, ας το δοκιμάσει.

λινκι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.