FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 Θελω να φτιαξω μια ταμπελα να την βαλω εξω απο ξενοδοχειο διπλα στο δρομο!Κατι τετοιο στο περιπου σε διαστασεις 150εκ*100εκ, το θεμα ειναι που φτιαχνουν τετοιες;edit:Πειτε αν σας αρεσει να την κρατησω, αλλιως να φτιαξω κατι πιο φαντεζι....
STINK Μάρτιος 16, 2011 #2 Μάρτιος 16, 2011 Χωρίς να σημαίνει ότι είναι άσχημο αυτό που έκανες προτείνω τα εξής:Να εκμεταλλευθείς όλο το μήκος και πλάτος, ειδικά στο πάνω μέρος ώστε να μεγαλώσεις και τις φωτογραφίες.Επίσης θα επέλεγα κάποια άλλη γραμματοσειρά πιο απλή και θα έκανα ακόμα πιο έντονους τους τίτλους πάνω από τις κουκκίδες.Τέλος και πολύ σημαντικό κατά την γνώμη μου είναι το όνομα του ξενοδοχείου. Αν θέλεις να το διαφημίσεις πρέπει να έχεις πάντα και παντού την ίδια γραμματοσειρά, χρώμα και φόντο(πχ το σήμα στην πισίνα είναι πολύ καλό και θα μπορούσες να το βάλεις επάνω).
FANISTELROOY Μάρτιος 16, 2011 Author #3 Μάρτιος 16, 2011 Σ ευχαριστω πολυ, την βελτιωνω ηδη! βαζω κι αλλες φωτογραφιες.... Οσο για το ονομα του ξενοδοχειου εχεις δικιο! θα προσπαθησω να το φτιαξω ετσι!Για ταμπελα εχεις καμια ιδεα που μπορω να φτιαξω;μιλησα με ενα φιλο μου και μου ειπε οτι μπορει να μου την τυπωσει σε χοντρο χαρτονι! Σκεφτομαι μετα να την κολλησω σε ενα ξυλο πχ και να βαλω απο πανω ενα πλεξι!Καποια αλλη ιδεα;
STINK Μάρτιος 16, 2011 #4 Μάρτιος 16, 2011 Στην περιοχή μου υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν πινακίδες το ίδιο πιστεύω κι εκεί.Αν όχι προτείνω να πας σε ένα σιδερά να κάνεις την κατασκευή και μπροστά όπως είπες πλέξι(είναι ακριβό αλλά δεν σπάει εύκολα) γιατί δεν είναι ωραίο να βλέπει κάποιος την αφίσα σε σάπιο ή χαλασμένο πλαίσιο. Αυτά αν θέλεις να σου μείνει, αλλιώς για ένα καλοκαίρι και το ξύλινο είναι μια χαρά.Δεν ξέρω πως είναι η περιοχή που θέλεις να την τοποθετήσεις αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις να φαίνεται όσο το δυνατόν από περισσότερα σημεία. Αν είναι ανάγκη κάνε ένα τρίγωνο και βάλε 3 αφίσες.
dpolal Μάρτιος 16, 2011 #5 Μάρτιος 16, 2011 Να την τυπώσεις εσύ και να βάλεις πλέξι...2 μείον που μπορώ να σκεφτώ πολύ γρήγορα.1- αν την κτυπάει ο ήλιος θα στην «κάψει» σε χρόνο dt με αποτέλεσμα να ξεθωριάσει.2- οποιοδήποτε χαρτί χωρίς να είναι πλαστικοποιημένο αν βραχεί λίγο θα χαλάσει, ακόμα και αν το έχεις με πλέξι και περάσει από τις άκρες.Πήγαινε σε κατάστημα που φτιάχνει ταμπέλες για κάτι καλό που θα κρατήσει, αλλιώς θα την αλλάζεις κάθε χρόνο.
FANISTELROOY Μάρτιος 16, 2011 Author #6 Μάρτιος 16, 2011 το θεμα ειναι να βρω τετοιο μαγαζι! γιατι οπως ειπες δεν θελω να την αλλαζω συνεχεια...
tstverikoko Μάρτιος 16, 2011 #7 Μάρτιος 16, 2011 το θεμα ειναι να βρω τετοιο μαγαζι! γιατι οπως ειπες δεν θελω να την αλλαζω συνεχεια... κανε αναζητηση επιγραφοποιια εχω κατι γνωστο απο πελατη μου , αλλα μετα το χθεσινο με το ιμαρκετ δεν θελω εμπλακω
Artist_ Μάρτιος 16, 2011 #8 Μάρτιος 16, 2011 μαγαζί με διαφιμιστικά και αυτοκόλητα.Το ποιο οικονομικό είναι να εκτυπωθεί σε μουσαμά-πλαστικό. Πάει με το τετραγωνικό αλλά χαλάει με το καιρό.
Jaco Μάρτιος 16, 2011 #9 Μάρτιος 16, 2011 H πινακίδα για που είναι...?Θα γίνω ο κακός της υπόθεσης... Πρώτον είναι αδιάφορη, το μπλε-άσπρο-μπλε στο φόντο είναι άσχημο, όπως και η υπόλοιπη επιλογή χρωμάτων, η γραμματοσειρά δεν είναι ευδιάκριτη, το όνομα είναι μικρό και το τηλέφωνο δεν είναι ευδιάκριτο...Μετράει πολύ το που θα τοποθετηθεί η πινακίδα...Δεν τα λέω με κακία έτσι...?
DarkSaga Μάρτιος 16, 2011 #10 Μάρτιος 16, 2011 θα συμφωνήσω με το Jaco είναι ωραίο που παλεύεις με τα πάντα όλα μόνος σου αλλά κάπου πρέπει να μπει και ο ειδικός...στην πινακίδα εξω από το ξενοδοχείο όλη αυτή η πληροφορία είναι ΆΧΡΗΣΤΗ αν το θες για το λιμάνι έξω από το καράβι ίσως....τηλ κιν. φαξ ψείρες όπου και να την στήσεις δεν θα διαβάζονται δώσε 20-30€ και τύπωσε ένα ποστερ στη διάσταση αυτή με όσα έχεις πάνω και προσπάθησε να το δεις από την απόσταση που θα το βλέπει και ο υποψήφιος θα σου αρέσει?μηπως είναι πολλά όσα γράφεις?μήπως είναι άστοχο το μεταφορά απο και προς?(για πινακίδα κοντά στο ξενοδοχείο?)οι ντόποιοι συνάδελφοι σου τι πινακίδες έχουν?
FANISTELROOY Μάρτιος 16, 2011 Author #11 Μάρτιος 16, 2011 Δεν υπαρχουν γενικα πινακιδες, πολυ λιγες περιπτωσεις με μονο καποιο λογοτυπο!
FANISTELROOY Μάρτιος 16, 2011 Author #12 Μάρτιος 16, 2011 εχετε δικιο για οσα λετε! θα το ψαξω περισσοτερο το θεμα, μιας και το ποστερ παραπανω το εκανα σε 10λεπτα....
PetrosD Μάρτιος 16, 2011 #13 Μάρτιος 16, 2011 Έχει ο πατέρας μου ένα φίλο που κάνει αυτή τη δουλειά. Μας είχε τυπώσει επιγραφή για τη δικιά μας επιχείρηση σε καμβά 2 επι 1μιση μέτρα και δεν ξεθώριασε ούτε έπαθε κάτι. Την είχαμε τοποθετήσει σε μεταλλικό πλαίσιο.Τηλέφωνο θα σου στείλω το απόγευμα.
madg Μάρτιος 16, 2011 #14 Μάρτιος 16, 2011 στην διασταση που θελεις πας καρφωτος για πλοτερ, πες του μαστορα οτι θα είναι για εξωτερικο χωρο να σου βαλει και το κατάλληλο υλικό και είσαι οκ.
RootX Μάρτιος 16, 2011 #15 Μάρτιος 16, 2011 Το θέμα μετακινήθηκε στο off topicΤι - Που - Πόσο:Η συγκεκριμένη υποκατηγορία αφορά θέματα σχετικά με υπολογιστές, εξαρτήματα και περιφερειακά τους καθώς και ηλεκτρονικά προϊόντα τεχνολογίας
Tsakonas Μάρτιος 16, 2011 #16 Μάρτιος 16, 2011 Θα ηταν πιο ευγενικο απο μερους σου,να μην γραψεις πανω τηλεφωνα και σαιτς..Εγω το βλεπω σαν τσαμπε διαφημιση,σορρυ κιολας και το σβηνω γιατι δεν ειναι ηλιθιες οι αλλες εταιριες που πλερωνουν διαφημιση εδω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.