vagsk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 Ότι λέει και το θέμα. Σε ένα παλιο laptop η ccfl που είχε για backlit φωτισμό δεν δουλεύει πλέον σωστά και χρειάζεται αρκετή ώρα ώστε να δείχνει στο λευκό χρώμα πραγματικά λευκό και όχι κιτρινωπο μετά το άνοιγμα. Επίσης παρουσιάζει και θέμα αμα ανοιχτεί η φωτεινότητα τερμα απο τις σχετικές ρυθμίσεις. Ανοιξα το laptop και έφτασα μέχρι την λυχνία φωτισμού. Ερώτηση: που βρίσκει κανείος ανταλακτικά για αυτές; Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί Αθήνα;
vagsk Μάρτιος 16, 2011 Author #3 Μάρτιος 16, 2011 Τι διαστάσεων panel είναι?15.4 από φορητό acer ... ίσως αργότερα καταφέρω να ανεβάσω και φώτο αλλά δεν υπόσχομαι ...
SirDiman Μάρτιος 16, 2011 #4 Μάρτιος 16, 2011 Το κυκλωμα τροφοδοσίας της οθονης το εχεις κοιταξει καθόλου μηπως κανας πυκνωτης ειναι στα τελευταία του??
vagsk Μάρτιος 16, 2011 Author #5 Μάρτιος 16, 2011 Το κυκλωμα τροφοδοσίας της οθονης το εχεις κοιταξει καθόλου μηπως κανας πυκνωτης ειναι στα τελευταία του?? Πιθανό. Αλλά κάπου διάβασα οτι οι ccfl είναι σχετικά φτηνές και λέω να ξεκινήσω από εκει. Επίσης όσο δουλευε το laptop με το που έκανε boot οι οθόνη είχε κιτρινωπό χρώμα αντί για άσπρο και χρειαζόταν ώρα για να ξεκινήσει να φαίνεται λευκό.
outlaw Μάρτιος 17, 2011 #7 Μάρτιος 17, 2011 Πιθανό. Αλλά κάπου διάβασα οτι οι ccfl είναι σχετικά φτηνές και λέω να ξεκινήσω από εκει. Επίσης όσο δουλευε το laptop με το που έκανε boot οι οθόνη είχε κιτρινωπό χρώμα αντί για άσπρο και χρειαζόταν ώρα για να ξεκινήσει να φαίνεται λευκό. 5520 είναι? Ασχέτως τι είναι και αφού σ' αρέσει να το φτιάξεις μόνος σου, έχω OFF οθόνες (γραμμές, σπασμένα panel....κοκ) και τα ccfl μπορούν να διατεθούν στην αρχοντιά σου χωρίς αντίτιμο. Αν είσαι Αθήνα, επικοινώνισε μαζί μου με π.μ. να περάσεις να σου δώσω 3
vagsk Μάϊος 1, 2011 Author #8 Μάϊος 1, 2011 Mε το υλικό που μου απέστειλε ο φίλος outlaw και αφού έγινε και η αλλαγή όλα είναι ΟΚ πλέον.:lock:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.