Jump to content

Αντικατάσταση ccfl σε laptop

vagsk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ότι λέει και το θέμα. Σε ένα παλιο laptop η ccfl που είχε για backlit φωτισμό δεν δουλεύει πλέον σωστά και χρειάζεται αρκετή ώρα ώστε να δείχνει στο λευκό χρώμα πραγματικά λευκό και όχι κιτρινωπο μετά το άνοιγμα. Επίσης παρουσιάζει και θέμα αμα ανοιχτεί η φωτεινότητα τερμα απο τις σχετικές ρυθμίσεις. Ανοιξα το laptop και έφτασα μέχρι την λυχνία φωτισμού.

Ερώτηση: που βρίσκει κανείος ανταλακτικά για αυτές; Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί Αθήνα;

Τι διαστάσεων panel είναι?

15.4 από φορητό acer ... ίσως αργότερα καταφέρω να ανεβάσω και φώτο αλλά δεν υπόσχομαι ...

Το κυκλωμα τροφοδοσίας της οθονης το εχεις κοιταξει καθόλου μηπως κανας πυκνωτης ειναι στα τελευταία του?? :)

Το κυκλωμα τροφοδοσίας της οθονης το εχεις κοιταξει καθόλου μηπως κανας πυκνωτης ειναι στα τελευταία του?? :)

Πιθανό. Αλλά κάπου διάβασα οτι οι ccfl είναι σχετικά φτηνές και λέω να ξεκινήσω από εκει. Επίσης όσο δουλευε το laptop με το που έκανε boot οι οθόνη είχε κιτρινωπό χρώμα αντί για άσπρο και χρειαζόταν ώρα για να ξεκινήσει να φαίνεται λευκό.

Πιθανό. Αλλά κάπου διάβασα οτι οι ccfl είναι σχετικά φτηνές και λέω να ξεκινήσω από εκει. Επίσης όσο δουλευε το laptop με το που έκανε boot οι οθόνη είχε κιτρινωπό χρώμα αντί για άσπρο και χρειαζόταν ώρα για να ξεκινήσει να φαίνεται λευκό.

5520 είναι? Ασχέτως τι είναι και αφού σ' αρέσει να το φτιάξεις μόνος σου, έχω OFF οθόνες (γραμμές, σπασμένα panel....κοκ) και τα ccfl μπορούν να διατεθούν στην αρχοντιά σου χωρίς αντίτιμο. Αν είσαι Αθήνα, επικοινώνισε μαζί μου με π.μ. να περάσεις να σου δώσω 3 :T:

• 1 month later...

Mε το υλικό που μου απέστειλε ο φίλος outlaw και αφού έγινε και η αλλαγή όλα είναι ΟΚ πλέον.

:lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.