Jump to content

Ati 6990 ή αναμονή για νέα nvidia?

FovosGR

Recommended Posts

Μου το εξηγεις λιγο καλυτερα , δεν μπορω να πιασω τον ειρμο σου..

Τι να σου εξηγησω ;

Απλα σε ρωταω ποσο πιστευεις οτι θα χαλαγε την εικονα που εχεις τωρα στο gaming.

Λιγο ; Πολυ ; Καθολου ;

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Ειχα την GTX480 Εκανα upgrade σε 6950 crossfire και ειδα τρελη διαφορα.Ειχα να παρω ATI 10 χρονια.Και τελικα ειναι παρα πολυ καλες.ΠΑιζουν τα παντα σε FULL SETTINGS + 8xAA + 16 AF.

Οτι Game Εβαλα απλα το καταπινε.Με την GTX480 Πολλα Games Δεν μπορουσα να τα παιξω Full Settings.Και η GTX480 Ειναι λιγο ποιο αργη απο την GTX580 (γυρω στο 10+%)

Αν παιζεις σε μεγαλες αναλυσεις τα πας σε MUlti-GPU Λυση.

Με τους DRIVERS τις AMD Δεν εχω κανενα προβλημα και το Crossfire δουλευει σε Ολα Tα Games με χ2 FPS.

Εγω Νvidiakias ειμαι τοσα χρονια αλλα να ξερεις οτι αν παρεις μια GTX580 Που κανει 500+ Ευρο μπορεις με τα ιδια λεφτα να παρεις 2χ 6950 AMD.

ΠΟυ μπορεις να τις κανεις 6970 me mod και το Setup σου θα ειναι ποιο γρηγορο απο GTX580 SLi Στα περισοτερα Games(Αυτο γιατι Το Crossfire 6xxx κανει καλυτερο Scaling Απο το SLI GTX5xx)

Aπο εμενα παρε 2χ6950.Και αυτο με τα DRIVERS ειναι μεγαλη m@l@ki@.Ειναι αψογα,σταθερα χωρις κανενα προβλημα με Support για ολα τα Games.

Τι να σου εξηγησω ;

Απλα σε ρωταω ποσο πιστευεις οτι θα χαλαγε την εικονα που εχεις τωρα στο gaming.

Λιγο ; Πολυ ; Καθολου ;

Απο ελαχιστα εως καθολου.

Το pc μου το εφτιαξα πριν 2 χρονια οταν ο 6600 ειχε περιπου ιδια τιμη με τον i7.

Για αυτο απο διπυρηνο πηγα σε i7.

Η 6950 παιζει τα παντα τελεια με 300 ευρω σε 1920χ1200.

Εχω μια οθονη 24 .

οποτε που βρισκει καποιος την λογικη να θελει crossfire h sli σε μια οθονη.

Ειναι η δεν ειναι πεταμενα λεφτα?

Εκτος αν εχεις boner με benching..

Αλλο πραγμα η αναβαθμιση απο κατι μετριο σε κορυφαιο(για την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο) , και αλλο απο κατι πολυ καλο στο καλυτερο.

Γουστα ειναι αυτα αλλα καλο ειναι να υπαρχει ενα μετρο...

καλησπερα παιδια

εμενα η ταπινη αποψη ειναι πως εαν το παλικαρι σε μια οθονη σε φουλ αναλυση δεν πιστευω πως με την 5870 δεν θα εχει προβλημα σε καποιο παιχνιδι, τα παιζει ολα μια χαρα, τωρα για κατι 3χ 580 που διαβασα να παρει το θεωρω αστειο και πεταμενα λεφτων στις εποχες που ζουμε(κριση σε λενε μετα)! απο τι καταλαβα το παιδι ενδιαφερεται για παιχνδια μονο οποτε γνωμη μου ειναι να κρατησει την 5870 και οταν φτασει ο καιρος να μην αντεχει καποιο παιχνιδι σε max settings που θελει να παιζει ας παρει τοτε καινουρια καρτα η μια δευτερη 5870 για πιο οικονομικα

Οσο για τις high end επιλογες 2χ6990,6990, trisli-trifire κτλ πιστευω ειναι μονο για αυτους που τους αρεσει να bencharoun η εχουν 3 οθονες και αναλυση 5000 και βαλε κτλ

σε καθε αλλη περιπτωση ειναι πεταμα λεφτων δεν χρειαζεται να εχεις την πιο καλη η καρτα για να τα παιζεις ολα max αμα εισαι gamer,υπαρχουν πολλες αξιολογες λυσεις

οσο το να παει σε μια 6950 που το διαβασα και αυτο και αυτο πεταμα λεφτων αφου η διαφορα με την 5870 δεν ειναι μεγαλη

Με ολη την καλη διαθεση επλιζω να καταλαβες αυτα που ειπα:)

Καλησπέρα σκέφτομαι να αλλάξω κάρτα γραφικών η νέα Ati 6990 είναι πάρα πολύ καλή αλλά εγώ ασχολούμαι με games και στα games οι περισσότεροι λένε για nvidia τι να κάνω να πάρω την ati 6990 ή να περιμένω για κάτι καλύτερο της nvidia?

Τώρα έχω την ati 5870.

Γιατί έχεις κανενα θέμα από πλευράς επιδόσεων; Σε τι ανάλυση;

Μέινε με αυτή τσάμπα λεφτά θα δώσεις τώρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.