Jump to content

Laptop για κοπελα 600-700€ 15αρι

FANISTELROOY

Recommended Posts

Πηγε μια βδομαδα μετα η παραλλαβη, ενω αρχικα ηταν προγραμματισμενη για 21 του μηνα και πριν 2 μερες μου ειπαν οτι ισχυει.

Αντε μια βδομαδουλα υπομονη!

επειδη προσφατα πειρε η κοπελα μου λαπτοπ

και ειχε ακριβως τις ιδιες απαιτησεις

της προτεινα αυτο

Dell Inspiron 15R 15R-4773 - Laptop - Pentium Dual Core P6100 2.0 GHz - 15.6" LED - Ροζ - Public.gr: βιβλία & comics, μουσική & ταινίες, gadgets & παιχνίδια, computers & gaming, κινητά & ψηφιακά, ήχος & εικόνα

και ειναι πολυ ευχαριστημενη :) καλη αγορα σε οτι επιλεξεις

το fujitsu που λες κανει 739 ευρω

το dell 555

και επειδη ειναι κοπελα προτεινα κατι πιο γυνεκειο και θα κανει ολα αυτα που η ιδια θελει σαν απαιτισεις και θα τις περισεψουν και χρηματα,εαν ηταν και για αλλη χρηση ναι θα προτεινα ενα λαπτο που να εχει ι5,αλλα εφοσον δεν θα τρεχει και κανα βαρυ προγραμμα τυπου autocad μια χαρα ειναι και p6100 σαν cpu ειναι σαν τον ι3 χωρις το ht

εαν ηταν να πρωτεινω κατι για επιδωσεις θα πηγαινα εδω value for money στα 700 ευρω

Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black

δηλαδη +1000000 στο ποστ του NTG

και 559 να εχει καλυτερα το dell :p

για αυτα που θελει και ας εχεει ι3 το dell δεν εχει τρελες διαφορες με τον P6100 και για αυτα που θελει ουτε που θα δει διαφορα τεσπα

• 2 weeks later...

Λοιπον το λαπτοπακι το πηρα να το στησω!

1) Πολυ βλακεια αυτο με τα dvd επαναφορας που θες κανενα 2ωρο να τα φτιαξεις. Στα παλια λαπτοπ στα εδιναν ετοιμα με την αγορα.

2) Πολυ ωραιο και δεν ειναι πλαστικουρα (για μενα τουλαχιστον)

3) Οντως το φουρφουρι του κανει θορυβο, αλλα οχι τρελο

4) Απο γωνιες θεασης δεν ενθουσιαστηκα, το δικο μου που ειναι 7χρονων νομιζω εχει καλυτερες :dance3::dance3::dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.