FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 Λοιπον, οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω ενα λαπτοπακι για μια φιλη μου με οριο τα 700€. Η κοπελα ειναι δασκαλα και το θελει για απλη χρηση, word, ιντερνετ αντε και κανενα SIMS.Για δωστε καμια καλη προταση σε αυτα τα χρηματα.Αυτο εδω πχ?http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPCEB4J1E-WI-GC2-VPCEB4J1E-WI-GC2.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάρτιος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Χάλια μπαταρία για τα λεφτά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 15, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Yπερβολη στο.....οριο.Δεν το λες και ταπεινο λαπτοπακι...αλλα κανει κατω απο 700ΕMsystems.gr - Προϊόντα - Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 15, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Αυτο εδω πχ?Sony Vaio VPCEB4J1E/WI.GC2 - Laptop - plaisio.gr Πρεπει να εχει γινει λαθος στο λινκ.Ο p6200 δεν ειναι 2x2.00ghz αλλα 2x2.13ghz.Μικρη διαφορα βεβαια αλλα λεμε τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 15, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Inspiron 15R (N5010) i5-480M - BlackΤο αρνητικο του συγκεκριμενου ειναι οτι ακουγεται ελαφρως ο ανεμιστηρας του.Δεν ειναι εντελως αθορυβο δηλαδη.Και αλλο ενα αρνητικο (κατα την γνωμη μου) ειναι οτι κατασκευαστικα δεν ειναι και.. για πολλα πολλα.Πλαστικοποιημενο οσο δεν παει το καπακι και γενικοτερα με χαλαει καπως αυτο.Απο χαρακτηριστικα βεβαια και απο εγγυηση ειναι super.Εγω για πιο οικονομικο, θα προτεινα και αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906459Αλλα δεν το εχω δει πως ειναι εξωτερικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglaras Μάρτιος 15, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 αν το θες για τοσο βασικη χρήση δεν παίρνεις ενα netbook? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 16, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 αν το θες για τοσο βασικη χρήση δεν παίρνεις ενα netbook? Για να σου βγουν τα ματια εξω;:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 16, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 βασικη χρηση αλλα μην της βγουν τα ματια εξω.........Θα της δειξω το Dell, αφου απο χαρακτηριστικα ειναι σουπερ και απο εγγυηση, ωστε αν τυχει κατι να μην τρεχει!Τωρα για του φουρφουρι αν δεν της το πω δεν θα το προσεξει. Το μονο θεματακι ειναι οι πλαστικουρες που λες, αλλα δεν θα το εχει μαζι της συνεχεια... πιο πολυ στο σπιτι απ οσο ξερω, οποτε δεν κινδυνευει να σπασει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 16, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Η πλαστικουρα που αναφερω ειναι στο καπακι.Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει (το χρησιμοποιω σαν desktop).Και 1-2 φορες που το μετεφερα μια χαρα ηταν.Αλλα δεν παυει να ειναι ''επικινδυνο'' για τυχον απροσεξιες οταν το μετακινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 17, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Oτι να ναι! μου ειπε σημερα οτι πηρε ενα toshiba απο eshop γιατι λεει εχει καλη εγγυηση και την dell δεν την ηξερε!:hang3::hang3::lock::lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 17, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Τα ιδια μου λεει και η θεια μου.. Οταν της ειπα ''Να κοιταξεις για dell'' μου απανταει... -''Αγνωστες μαρκες θα παιρνω εγω;;'' Το ειχα ξεχασει φαινεται οτι μονο η sony ειναι γνωστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 17, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Της ειπα να ακυρωσει παραγγελια eshop και να παρει το Dell!Aπο μπαταρια πως παει; σιγουρα εχει τα χαρακτηριστικα που λεει στο σαιτ; γιατι δεν βρισκω πουθενα ακριβως το ιδιο, αλλα με αλλαχαρακτηριστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 17, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Για αυτο με τα 699 ευρω απο msystems δεν λεμε;Αν ναι, τοτε ναι ισχυουν τα χαρακτηριστικα που αναφερει.Το εχουν παρει παρα πολλα παιδια απο κοντινο φορουμ και η πλειοψηφια εχει μεινει ικανοποιημενη.Η μπαταρια κοντα στο 2ωρο κραταει αν το βαλεις στην ''εξοικονομηση ενεργειας''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 17, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Ναι γι αυτο!!οκ σ ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 17, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Βεβαια πρεπει να το προπαραγγελεις γιατι εχει αρκετη ζητηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 17, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 θα το παραγγειλει σημερα μαλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 17, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Περιμενουμε εξελιξεις λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 17, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 σιγουρα.... αφου θα της στο ετοιμασω εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 17, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Στο λεω απο τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα:Οταν το παρεις ΜΗΝ κανεις αναβαθμιση του bios καθολου γιατι αν το αναβαθμισεις (εχουν βγει πολλες εκδοσεις) ο ανεμιστηρας θα χτυπαει φουλ χωρις κανεναν απολυτως λογο!Ειδικα το Α11 Bios σου σπαει τα νευρα απο τον θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 17, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 οχι ρε... σιγα μην μπλεξω με bios... κανενα προγραμματακι για τα βασικα θα της βαλω μονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.