panakart Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 Καλησπερα παιδιά χρειαζομαι την βοήθεια σας για ενα θεμα που μου εχουν αναθέση στο τμημα μου.Το θεμα ειναι "Microsoft kinect και η εξεληξη των περιφερειακων στο χωρο του gaming".Γνωριζεται που μπορω να βρω πληροφοριες για την εξεληξη των περιφερειακων στα games;Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάρτιος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Καλησπερα παιδιά χρειαζομαι την βοήθεια σας για ενα θεμα που μου εχουν αναθέση στο τμημα μου.Το θεμα ειναι "Microsoft kinect και η εξεληξη των περιφερειακων στο χωρο του gaming".Γνωριζεται που μπορω να βρω πληροφοριες για την εξεληξη των περιφερειακων στα games;Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!Let me google that for you... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Μάρτιος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Προσοχή όμως στην αξιοπιστία του εκάστοτε site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάρτιος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Προσοχή όμως στην αξιοπιστία του εκάστοτε site. Ε καλά εργασία για τα περιφερικά από κονσόλες είναι δεν είναι για γεωπολιτικές διαταραχές Link to comment Share on other sites More sharing options...
panakart Μάρτιος 20, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2011 πληροφοριες βρηκα...απλα για το Kinect Ολες στα αγγλικα και δεν βγαζω ακρη γιατι εχει επιστημονικες ενοιες...γνωριζεται καποιο review στα ελληνικα π να εξηγει το πως λειτουργει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάρτιος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 πληροφοριες βρηκα...απλα για το Kinect Ολες στα αγγλικα και δεν βγαζω ακρη γιατι εχει επιστημονικες ενοιες...γνωριζεται καποιο review στα ελληνικα π να εξηγει το πως λειτουργει?Link (Google is your friend again...)Για τα ξενόγλωσσα ειδικά για τις ορολογίες υπάρχει το Google translate (είδες ρε παιδί μου εργαλείο ο γοογλης?)Υ.Γ. Μην δοκιμάσεις να βάλεις όλο το κείμενο κατά πάσα πιθανότητα θα σου βγάλει ασυναρτησίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.