panakart Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 Καλησπερα παιδιά χρειαζομαι την βοήθεια σας για ενα θεμα που μου εχουν αναθέση στο τμημα μου.Το θεμα ειναι "Microsoft kinect και η εξεληξη των περιφερειακων στο χωρο του gaming".Γνωριζεται που μπορω να βρω πληροφοριες για την εξεληξη των περιφερειακων στα games;Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
Periklis_pap Μάρτιος 15, 2011 #2 Μάρτιος 15, 2011 Καλησπερα παιδιά χρειαζομαι την βοήθεια σας για ενα θεμα που μου εχουν αναθέση στο τμημα μου.Το θεμα ειναι "Microsoft kinect και η εξεληξη των περιφερειακων στο χωρο του gaming".Γνωριζεται που μπορω να βρω πληροφοριες για την εξεληξη των περιφερειακων στα games;Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!Let me google that for you...
Periklis_pap Μάρτιος 16, 2011 #4 Μάρτιος 16, 2011 Προσοχή όμως στην αξιοπιστία του εκάστοτε site. Ε καλά εργασία για τα περιφερικά από κονσόλες είναι δεν είναι για γεωπολιτικές διαταραχές
panakart Μάρτιος 20, 2011 Author #5 Μάρτιος 20, 2011 πληροφοριες βρηκα...απλα για το Kinect Ολες στα αγγλικα και δεν βγαζω ακρη γιατι εχει επιστημονικες ενοιες...γνωριζεται καποιο review στα ελληνικα π να εξηγει το πως λειτουργει?
Periklis_pap Μάρτιος 21, 2011 #6 Μάρτιος 21, 2011 πληροφοριες βρηκα...απλα για το Kinect Ολες στα αγγλικα και δεν βγαζω ακρη γιατι εχει επιστημονικες ενοιες...γνωριζεται καποιο review στα ελληνικα π να εξηγει το πως λειτουργει?Link (Google is your friend again...)Για τα ξενόγλωσσα ειδικά για τις ορολογίες υπάρχει το Google translate (είδες ρε παιδί μου εργαλείο ο γοογλης?)Υ.Γ. Μην δοκιμάσεις να βάλεις όλο το κείμενο κατά πάσα πιθανότητα θα σου βγάλει ασυναρτησίες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.