Jump to content

Εργασια Πληροφορικης

panakart

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδιά χρειαζομαι την βοήθεια σας για ενα θεμα που μου εχουν αναθέση στο τμημα μου.Το θεμα ειναι "Microsoft kinect και η εξεληξη των περιφερειακων στο χωρο του gaming".Γνωριζεται που μπορω να βρω πληροφοριες για την εξεληξη των περιφερειακων στα games;

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

Καλησπερα παιδιά χρειαζομαι την βοήθεια σας για ενα θεμα που μου εχουν αναθέση στο τμημα μου.Το θεμα ειναι "Microsoft kinect και η εξεληξη των περιφερειακων στο χωρο του gaming".Γνωριζεται που μπορω να βρω πληροφοριες για την εξεληξη των περιφερειακων στα games;

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

Let me google that for you...

Προσοχή όμως στην αξιοπιστία του εκάστοτε site.

Ε καλά εργασία για τα περιφερικά από κονσόλες είναι δεν είναι για γεωπολιτικές διαταραχές :hehe:

πληροφοριες βρηκα...απλα για το Kinect Ολες στα αγγλικα και δεν βγαζω ακρη γιατι εχει επιστημονικες ενοιες...γνωριζεται καποιο review στα ελληνικα π να εξηγει το πως λειτουργει?

πληροφοριες βρηκα...απλα για το Kinect Ολες στα αγγλικα και δεν βγαζω ακρη γιατι εχει επιστημονικες ενοιες...γνωριζεται καποιο review στα ελληνικα π να εξηγει το πως λειτουργει?

Link (Google is your friend again...)

Για τα ξενόγλωσσα ειδικά για τις ορολογίες υπάρχει το Google translate (είδες ρε παιδί μου εργαλείο ο γοογλης?)

Υ.Γ. Μην δοκιμάσεις να βάλεις όλο το κείμενο κατά πάσα πιθανότητα θα σου βγάλει ασυναρτησίες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.