Jump to content

MARKET 4U

tstverikoko

Recommended Posts

Οι τιμές όντως είναι πολύ χαμηλές, ωστόσο είναι αληθοφανείς. Μάλιστα γράφει ότι το μαγαζί είναι Νέα Ιωνία.

Λέω ότι είναι αληθοφανείς γιατί αν πάρουμε για παράδειγμα τον 2600K που έχει στο newegg ~329$ η μετατροπή σε ευρώ είναι 236€ και στο κατάστημα αυτό πωλείται προς 240€...

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Σίγουρα ??? Γιατί όσα προϊόντα είχα δει έχουν τις ίδιες τιμές...

EDIT: Όντως άλλαξαν οι τιμές, tstverikoko είχες δίκιο.

H dell δεν ανέβηκε, αλλά αναμένεται να ανέβει κι αυτή. Μάλλον τα ανεβάζουν σταδιακά...

Ωραια εγινε η διαφημιση ας τα ανεβασουμε τωρα.tstverikoko εχεις καμια σχεση με το εν λογω site??

Εσυ ανακαλυψες το site....εσυ ειδες 1ος να αλλαζουνε οι τιμες...Τυχαιο?

την xfx 6950 απο 190 ευρω την πηγαν 216 ευρω και μια 5770 απο 98 την πηγαν 121 αυτο το πανω κατω στις τιμες μεσα σε λιγα λεπτα σε εμενα το κανει λιγοτερο αξιοπιστο

Δεν υπαρχει λογος να εκκευριζεσαι για απατεωνες.Για μενα αυτο το καταστημα βαθμολογειται ως αναξιοπιστο...επομενως ΠΟΤΕ δεν προκειται να αγορασω κατι απο αυτο οτι τιμη και να εχει.Τελος.

Χαααααααααααα, άλλαξε και η τιμή στην οθόνη που ανέφερα πριν λίγα λεπτά.

Τυχαίο;; Δε νομίζω.

Λαμόγιααα. Να πάρεις το site στο χέρι.

ναι τωρα 11 το βράδυ. να μην χάσουν τους πρωινούς πελατες που θα κανουν ουρες.

ναι τωρα 11 το βράδυ. να μην χάσουν τους πρωινούς πελατες που θα κανουν ουρες.

μαθανε από το πλαίσιο, πάντα 11-3 το πρωί το φτοιάχνουν :p

ρε παιδιά εμένα μου φαίνεται ότι τώρα στήνουν το site και για αυτό έχει λάθη.....

Και ειδανε οτι στο thelab εγινε θεμα και το διορθωνουνε....Σωστο και αυτο...:p

πηρα τηλ και ρωτησα για τα logitech z906 και μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.επισης τον ρωτησα αν ισχυει η τιμη στα 277 που ελεγε το site και μου απαντησε πως ναι.

και τα z906 απο 277 ευρω ξαφνου πηγαν στα 340!!!

Ωραια εγινε η διαφημιση ας τα ανεβασουμε τωρα.tstverikoko εχεις καμια σχεση με το εν λογω site??

Εσυ ανακαλυψες το site....εσυ ειδες 1ος να αλλαζουνε οι τιμες...Τυχαιο?

παιρνω μιζα.... για δυσφημιση .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.