Trooper Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2011 Μιας και τα ακουστικά της μαμάς apple διαλύονται και μπερδεύονται για πλάκα, ειχα πάρει περσι in-ear ακουστικά της Zagg, τα οποία ειχαν αποδειχτεί πολύ καλά. Αλλά με κουράζουν γιατι δεν κανουν πολύ καλό fit και μετα απο λίγο πέφτουν κλπ.Ψάχνω να βρώ ακουστικά λοιπόν, πιο παραδοσιακού τύπου, δε με νοιαζει αν θα ειναι μεγάλα κλπ, αλλα θέλω να έχουν και μικρόφωνο (να ειναι και handsfree δηλαδή).Εχει να προτείνει καποιος κάτι?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Προσωπικά δεν είχα βρει κάτι που να μου έκανε κι έτσι κατέληξα με της Apple, τα οποία όμως προσέχω περισσότερο ώστε να μην μπλέκονται. Τώρα για το διαλύονται, εμένα είναι οκ κι έχουν περάσει 3 σετ από τα χέρια μου από το 1ο iPhone κι ύστερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάρτιος 15, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 ROCCAT STUDIOS V3.0 - PRODUCTS » Gaming Sound » ROCCAT VireΚάτι τέτοιο θα σε ενδιέφερε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 15, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 ROCCAT STUDIOS V3.0 - PRODUCTS » Gaming Sound » ROCCAT VireΚάτι τέτοιο θα σε ενδιέφερε; Μμμμ ενδιαφέρον, καλή πρόταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.