paris_rx8 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2011 Παρατήρησα απο τον ήχο κ μόνο κάποια στιγμή αύξηση του fun στην 6970. Ανοιξα τον catalyst κ είδα αυτο.Τα ρολόγια ταβάνι κ temp 63c. Μόλις έκανα stop το εν λόγω κατεβαστήρι τα ρολόγια πάλι default. Χωρίς να τρέχει τπτ άλλο στο παρασκήνιο παρα μόνο ο downloader. Είναι εφικτό αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάρτιος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το γράφημα του bandwidth.Προσωπικά δεν έχω τέτοιο θέμα και από την εικόνα είδα απλώς αυτή την διαφορά σε σύγκριση με εμένα. Μπορεί και να μην έχει σχέση αλλά δεν έχω ενεργοποιημένο και το overdrive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_rx8 Μάρτιος 15, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Περίεργο,σήμερα δέν το κάνει. Χθές το έκανε συνέχεια για 3 ώρες. Η αλήθεια είναι οτι δέν είχα παρατηρήσει ποτέ αυτό το φαινόμενο. Thanks πάντως. Είδομεν............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.