diodiastop666 Μάρτιος 15, 2011 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 το βιντεο σβηστηκε αλλα μου προκαλεσατε τη περιεργεια και το βρηκα αλλου[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RuvWmlamYTY]YouTube - School Bully slammed to the ground[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάρτιος 15, 2011 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 χα του φτιαξανε και σελιδα!Casey Zangief | Facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 15, 2011 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Και κανονικη: Casey Heynes Bully Slapdown Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 15, 2011 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=s522JRYA-XY]YouTube - Little Zangief REACTION --WTFFHAAHHAHA[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Μάρτιος 15, 2011 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Εγινε και "famous" ο little...zangief:wall: Αραγε με οτι ακουει και βλεπει τωρα ειναι ετοιμος να κατακτησει τον κοσμο με τη χρηση της βιας:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 16, 2011 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 18, 2011 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 24, 2011 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Παιζει σε ολα τα σχολεια. Ποτε μου δεν μου ετυχε καποιος να το παιξει μαγκια και ετσι.Κατα καποιον τροπο παντα απεφευγα τους μπελαδες και τα μπλεξιματα,ενω ταυτοχρονα αποσπουσα την καλημερα απο ολους.Επιθυμητους και ανεπιθυμητους. Φετος μου τυχε ενα περιστατικο με εναν καγκουρα,που ειχε γραψει στον τοιχο για τον διπλανο μου "ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΒΑΝΑΡΑΣ" ,λογω του οτι συνεχως τσακωνομαστε για τετοια θεματα και αυτος ειναι φασισταριο του κερατα. Πηγε ο φιλος να του ζητησει τα ρεστα και ο τυπακος πηρε σβαρνα με τη γλωσσα του και μαναδες αλλων.. (including me) .... Μπορει να μη μας παιρνει μερικες φορες να τα βαζουμε με μερικους,αλλα ο σεβασμος κερδιζεται και μπορει να μην μπορουσα να τον δειρω,αλλα του το κανα να καταλαβει οτι δε μασαμε. Απο τοτε κανενα προβλημα.Ενα γεια και πολυ ειναι. Αμα ο χοντρουλης του βιντεο τους αφηνε συνεχως,θα του το καναν καθε μερα μεχρι να αποφοιτησει.Καλα του κανε,αν και ηταν προφανες οτι "τον ειχε" τον αλλον πιτσιρικα.Παντως το θεμα ειναι να τους δειξεις οτι δε φοβασαι ή οτι δεν εισαι μογκολακι να καθεσαι να σε πειραζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 27, 2011 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Τα Μογκολάκια κάθονται να τα πειράζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 27, 2011 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 -.- anyway καταλαβες τι ηθελα να πω.No offence προς τα παιδια αυτα.Συνειρμικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.