yanni Μάρτιος 14, 2011 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Αν πρόσεξες ο Casey αφού έκανε το αεροπλανικο στο σκατοπαίδι, απομακρύνθηκε απο την διένεξη χωρίς να προκαλέσει τους υπόλοιπους gangster wannabe-δες. Πόλυ ώριμη στάση για ανήλικο που βρίσκεται σε θέση υπεροχής την συγκεκριμένη στιγμή.Αυτός που μπορεί να κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα στο εγγύς μέλλον με τέτοια συμπεριφορά είναι ο κοντός.Αν πρόσεξες σχολίασα το σχόλιο του Τσάκωνα όχι την στάση του παιδιού. Το παιδί αυτό που έκανε ήταν λάθος, ήταν υπερβολικό, ήταν επικίνδυνο. Μικρός ήταν δεν καταλάβαινε, δεν διαφωνώ, αλλά δεν θα του δώσω και συγχαρητήρια επειδή επέλεξε λάθος και επικίνδυνο τρόπο να δείξει ότι δεν θα ανεχθεί άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 14, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Μικρός ήταν δεν καταλάβαινε, δεν διαφωνώ, αλλά δεν θα του δώσω και συγχαρητήρια επειδή επέλεξε λάθος και επικίνδυνο τρόπο να δείξει ότι δεν θα ανεχθεί άλλα.Δε θα του δώσεις συγχαρητήρια, αλλά εγώ προσωπικά δε θα τον κατηγορήσω κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 14, 2011 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Αν πρόσεξες σχολίασα το σχόλιο του Τσάκωνα όχι την στάση του παιδιού. Το παιδί αυτό που έκανε ήταν λάθος, ήταν υπερβολικό, ήταν επικίνδυνο. Μικρός ήταν δεν καταλάβαινε, δεν διαφωνώ, αλλά δεν θα του δώσω και συγχαρητήρια επειδή επέλεξε λάθος και επικίνδυνο τρόπο να δείξει ότι δεν θα ανεχθεί άλλα.Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει κατά την γνώμη σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Μάρτιος 14, 2011 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 χαχαχαχα πεθανα στο γελιο...LOL:tomato::tomato: 1 hit εφυγε...μουφας αντιπαλος εναντιον boss, στο easy ηταν...:clap: ετσι ειναι αυτα...πρεπει να ξεχωρισουν καποιοι το βιντεοπαιχνιδι απο την ζωη, στο παινχιδι μπορεις να δειρεις και να χτυπησεις οποιον θες, ακομα και τερατα... στην ζωη πρεπει να ξερεις τα ορια σου, τις δυνατοτηες σου και τις αντοχες σου...δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος... οι δυνατοι δεν εχουμε αναγκη να κανουμε bullying και να προκαλουμε...συνηθως οι μαγκες που προκαλουν ειναι για κλαμματα οταν βρισκονται στα δυσκολα...μαγκιτσες κανουν οι ανασφαλεις φλωροι σε ηρεμα/ησυχα παιδια... θυμαμαι στο σχολειο ηταν ενας ανοητος πηγαινε και μου εκανε κινησεις taekwondo και χτυπαγε αλλα δεν πονουσα πολυ, του το επετρεπα για "σκληραγωγηση μου", και το μονο που εκανα ηταν να του φορεσω το καλαθακι με τα σκουπιδια στο κεφαλι, και να σπασω την καρεκλα πανω του στο σωμα του...βεβαια, εγω εφαγα μονοημερη αποβολη:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 14, 2011 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 χαχαχαχα πεθανα στο γελιο...LOL:tomato::tomato: 1 hit εφυγε...μουφας αντιπαλος εναντιον boss, στο easy ηταν...:clap:ετσι ειναι αυτα...πρεπει να ξεχωρισουν καποιοι το βιντεοπαιχνιδι απο την ζωη, στο παινχιδι μπορεις να δειρεις και να χτυπησεις οποιον θες, ακομα και τερατα... στην ζωη πρεπει να ξερεις τα ορια σου, τις δυνατοτηες σου και τις αντοχες σου...δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος... οι δυνατοι δεν εχουμε αναγκη να κανουμε bullying και να προκαλουμε...συνηθως οι μαγκες που προκαλουν ειναι για κλαμματα οταν βρισκονται στα δυσκολα...μαγκιτσες κανουν οι ανασφαλεις φλωροι σε ηρεμα/ησυχα παιδια... θυμαμαι στο σχολειο ηταν ενας ανοητος πηγαινε και μου εκανε κινησεις taekwondo και χτυπαγε αλλα δεν πονουσα πολυ, του το επετρεπα για "σκληραγωγηση μου", και το μονο που εκανα ηταν να του φορεσω το καλαθακι με τα σκουπιδια στο κεφαλι, και να σπασω την καρεκλα πανω του στο σωμα του...βεβαια, εγω εφαγα μονοημερη αποβολη:triniti: Lay off the drugs and the movies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 14, 2011 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει κατά την γνώμη σου;Τον βουτάς τον ακινητοποιείς και τον υποχρεώνεις να ζητήσει συγνώμη μπροστά σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 14, 2011 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Τον βουτάς τον ακινητοποιείς και τον υποχρεώνεις να ζητήσει συγνώμη μπροστά σε όλους. Φυσικά και αυτό κανεις, ύστερα απο 8 χρόνια καράτε και αλλα 5 αυτοάμυνα.... Εν βρασμώ ψυχής και στην ηλικία του μικρου τι παραπάνω περίμενες να γίνει; Και πολύ καλά του έκανε... Να δώ αν θα το ξανακάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Μάρτιος 14, 2011 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Lay off the drugs and the movies... μπα δεν τα χρειαζομαστε καποιοι ουτε τα ναρκωτικα ουτε τις ταινιες, με ελεγαν ηδη χαπακομενο στο σχολειο επειδη εδερνα τη μιση ταξη...και το αστειο ειναι οτι δεν ενοχλουσα με ενοχλουσαν...οταν σε πνιγει το αδικο και η προκληση τρελενεσαι εκτος και αν θες να καθεσαι να σε βαρανε και να σε προσβαλουν...ζητω η βια στα σχολεια κατ'εμενα, αντιπροσωπευει την κοινωνια εξω...ζουγκλα... εγω 1000% ειμαι υπερ του "μεγαλυτερου" εδω, καλα του κανε και τον χτυπησε ασχημα τον οδοντογλυφιδα τον αλλον, στο μελλον θα μπορουσε αντι για να πεσει απο τον αερα, να πεσει απο μαχαιρι ή σφαιρα...αν δεν τις "φανε" μερικα παιδια εστω και ασχημα δεν βαζουνε μυαλο..."οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος" με μαθανε απο μικρο...:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 14, 2011 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Τον βουτάς τον ακινητοποιείς και τον υποχρεώνεις να ζητήσει συγνώμη μπροστά σε όλους. Οπως ειπε και ο Επιπεδος UNO θελει πολυ εκπαίδευση και αυτοκυριαρχια για να κανεις κατι τετοιο, που στην συγκεκριμένη κατασταση δεν μπορουσε να υπάρξει. μπα δεν τα χρειαζομαστε καποιοι ουτε τα ναρκωτικα ουτε τις ταινιες, με ελεγαν ηδη χαπακομενο στο σχολειο επειδη εδερνα τη μιση ταξη...και το αστειο ειναι οτι δεν ενοχλουσα με ενοχλουσαν...οταν σε πνιγει το αδικο και η προκληση τρελενεσαι εκτος και αν θες να καθεσαι να σε βαρανε και να σε προσβαλουν...ζητω η βια στα σχολεια κατ'εμενα, αντιπροσωπευει την κοινωνια εξω...ζουγκλα...εγω 1000% ειμαι υπερ του "μεγαλυτερου" εδω, καλα του κανε και τον χτυπησε ασχημα τον οδοντογλυφιδα τον αλλον, στο μελλον θα μπορουσε αντι για να πεσει απο τον αερα, να πεσει απο μαχαιρι ή σφαιρα...αν δεν τις "φανε" μερικα παιδια εστω και ασχημα δεν βαζουνε μυαλο..."οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος" με μαθανε απο μικρο...:fist: Οτι πεις. Προσοχή στις γωνίες οταν ξυπνησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Μάρτιος 14, 2011 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 μπα δεν τα χρειαζομαστε καποιοι ουτε τα ναρκωτικα ουτε τις ταινιες, με ελεγαν ηδη χαπακομενο στο σχολειο επειδη εδερνα τη μιση ταξη...αφού το κατέχεις το ξύλο , γιατί δεν πας στα κεντρικά τις AMD να τα κάνεις λαμπόγιαλο??:dance3::dance3::dance3:μπαμ μπαμ θα φτιάξουν τους driver μετά...:hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 14, 2011 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Φυσικά και αυτό κανεις, ύστερα απο 8 χρόνια καράτε και αλλα 5 αυτοάμυνα.... Εν βρασμώ ψυχής και στην ηλικία του μικρου τι παραπάνω περίμενες να γίνει;Και πολύ καλά του έκανε... Να δώ αν θα το ξανακάνει Είναι διπλάσιος από τον άλλον και δεν χρειάζεται "8 χρόνια καράτε και αλλα 5 αυτοάμυνα". Το "Εν βρασμώ ψυχής" και "την ηλικία του μικρου" αμφιβάλλω να την λάμβανες υπόψιν αν ο βλάκας ήταν π.χ. γιος σου και είχε καταντήσει με κάταγμα ή σπάσιμο στο πόδι. Αν θέλετε να βρίσκετε δικαιολογίες για βίαιες συμπεριφορές αυτό είναι δικαίωμά σας. Μετά σχολιάζουμε άλλες μορφές βίας... πέφτοντας από τα σύννεφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 14, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Γιατί αγνοούμε επειδικτικά όμως τη συμπεριφορά του "κοντού"; Για μένα πήρε ένα πολύ καλό μάθημα για το μέλλον. Συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να τον ρίξει ο ευτραφής με τόση δύναμη κάτω, σε καμία περίπτωση όμως δεν τον κατακρίνω. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από τη στάση του παιδιού στο video είναι ότι τον πείραζε συχνά και είχε δείξει ήδη πολύ αυτοσυγκράτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 14, 2011 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Οπως ειπε και ο Επιπεδος UNO θελει πολυ εκπαίδευση και αυτοκυριαρχια για να κανεις κατι τετοιο, που στην συγκεκριμένη κατασταση δεν μπορουσε να υπάρξει.Εμένα μου έχει τύχει στην τρίτη λυκείου να τα πάρω στο κρανίο και να βάλω κάτω ογκωδέστερο μου. Ούτε σφαλιάρα δεν του έριξα αλλά, ίσως επειδή δεν περίμενε και ο ίδιος αντίδραση μιας και ήμουν πάντα χαμηλών τόνων, βρέθηκε με το κεφάλι στο πάτωμα και εμένα από πάνω του να απαιτώ συγνώμη. Την είπε, αργότερα βρεθήκαμε τα είπαμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Η παρεξήγηση έληξε εκεί. Και ναι δεν έχω κάνει μαθήματα αυτοάμυνας ή καράτε ούτε ήμουν οχτώ χρόνια μεγαλύτερος του.@victor Δεν ασχολούμαστε διότι ο κοντός είναι βλάκας και δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 14, 2011 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Προφανώς φίλε yanni, δεν έχεις βρεθεί σε ανάλογη ή χειρότερη κατάσταση. Προσωπικά απεχθάνομαι την βια και την αποφεύγω όσο μπορώ περισσότερο, αλλά, ευτυχώς ελάχιστες φορές, χρειάστηκε να χειροδικήσω για να αμυνθώ. Η βια και η αυτοάμυνα/προστασία ατομικής ακεραιότητας/ζωτικού χώρου όπως λένε στο Αμέρικα, δεν είναι το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 14, 2011 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Το "Εν βρασμώ ψυχής" και "την ηλικία του μικρου" αμφιβάλλω να την λάμβανες υπόψιν αν ο βλάκας ήταν π.χ. γιος σου και είχε καταντήσει με κάταγμα ή σπάσιμο στο πόδι. Αν θέλετε να βρίσκετε δικαιολογίες για βίαιες συμπεριφορές αυτό είναι δικαίωμά σας. Εσύ ειλικρινά πως θα αισθανόσουν αν είχες γιο τον "μικρότερο" κι έβλεπες αυτό το βίντεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 14, 2011 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Απ' οτι διαβαζω στα ιντεργουμπζ, ο ευτραφης εφαγε 4 μερες αποβολη. Ο κοντος 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάρτιος 14, 2011 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 καλα του κανε του ''πινεζα'':dance3:edit : hyperion πολυ καλο ρε αυτο με το boss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 14, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Αν δείτε αφού ο παχουλός τον κάνει ένα με το πάτωμα (sic ), ένας άλλος ψηλός μάλλον φίλος του εξυπνάκια σαν να πάει να ζητήσει τα ρέστα και τον ψιλοεμπόδισε ένα κορίτσι. Ξέρουμε τι έγινε μετά; Edit: Από ό,τι διαβάζω υπάρχει μια πιθανότητα να του έσπασε το πόδι, χωρίς να είναι σίγουρο όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Μάρτιος 14, 2011 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Εσύ ειλικρινά πως θα αισθανόσουν αν είχες γιο τον "μικρότερο" κι έβλεπες αυτό το βίντεο?Πως κάπου 'το χασα' με τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού μου και φταίω κατα 99% Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάρτιος 14, 2011 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 ο γονιός του μικρού τραμπούκου πόσες μέρες πήρε αποβολή τελικα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.