Jump to content

Τι μάρκα MOBO προτιμάτε???

cyberdyne

Τι μάρκα μητρικής προτιμάτε;  

120 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

δεν παω καθολου τιs intel,μου φαινονται παντα πολυ φτωχεσ σε σχεση με τισ αλλες.

με τισ msi ,τουλαχιστων τα φθηνα μοντελα ειχα πολλα προβληματα

συνηθωσ αγοραζω gigabyte και asus

αν και μετα απο το τελευταιο συμβαν με την formula στραβωσα με την asus:wall:

http://www.thelab.gr/mitrikes-gia-intel-epeksergastes/apotyxia-bios-update-se-asus-blitz-formula-95050.html

οποτε ψηφιζω gigabyte με dual bios. Μπορει να μην εχουν τοσο πλoυσιεσ ρυθμισεις o.c απο την αλλη ειναι αρκετα αξιοπιστες ...

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

ψηφιζω asus ποτε δεν με απογοητεψαν

δοκιμασα κατα καιρους

CUSL2-C

Α7Ν8X deluxe

Μ2ΝSLI deluxe

Μ2Ν68 ΑΜ[κατεβαστηρι]

MAXIMUS EXTREME III

ψηφιζω asus ποτε δεν με απογοητεψαν

δοκιμασα κατα καιρους

CUSL2-C

Α7Ν8X deluxe

Μ2ΝSLI deluxe

Μ2Ν68 ΑΜ[κατεβαστηρι]

MAXIMUS EXTREME III

CUSL2-C με πειραγμένο BIOS που έλεγε evil inside!!! πωωω τι μου θύμισες τώρα!

Ακόμα την έχω κάπου με έναν p3@1ghz

CUSL2-C με πειραγμένο BIOS που έλεγε evil inside!!! πωωω τι μου θύμισες τώρα!

Ακόμα την έχω κάπου με έναν p3@1ghz

η συγκεκριμενη ειταν για πολλα bench να φανταστης ουτε ενσωματωμενη καρτα ηχου ειχε:confused: οταν την πηρα κα νομιζα οτι ξεχασαν να βαλουν και αγορασα ετσι μια καρτα ηχου soundblaster.... αλλα χρονια

την εχω δωσει δανεικη σε εναν γνωστο μου παρεα με εναν p3 1 GHZ και με μια ατι 9800 προ για κατεβαστηρι:clap:

εννοειται οτι δεν την πουλησα την εχω για συλλογη:man_in_love: :dance3:πραγματικο σκυλι τι να πω δεν βγαινουν τετοια εργαλεια πια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.