Mama Africa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2011 Καλημέρα παιδες,μια απορια εχω γιατι είμαι έτοιμος να συνθέσω εναν υπολογιστή.για καρτα γραφικων εχω επιλεξει αυτην : GAINWARD 1763 GEFORCE GTX460 GREEN 768MB PCI-Eγια μητρικη αυτην : ASROCK M3A770DE Η GTX460 εχει HDMI 1.4aH Asrock εχει HDMI 1.3aΘα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας,ξερει κανεις?Κριμα να την παρω και να τρεχω μετα για αλλαγες..Βιαζομαι να τελειωσω και την πτυΧιακή μουΕυχαριστω εκ των προτερων!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Η ASRock δεν έχει onboard video οπότε πραγματικά που είδες ότι η ASRock έχει HDMI 1.3a? Πρόβλημα πάντως δεν θα έχεις εκτός και αν διαβάσεις κάτι διαφορετικό στην σελίδα του κατασκευαστή (δεν αναφέρομαι στην έκδοση του HDMI, αλλά γενικότερα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Μάρτιος 14, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Φίλε εάν μπορείς πάρε κάρτα με 1 gb μνήμη.Και εγώ gtx 460-768 mb έχω και το έχω ψιλομετανοιώσει,τα 768 mb σε ορισμένα παιχνίδια τα έχει για πλάκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.