Dant3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2011 Καλημερα.η κοπελα μου εχει εδω και κανα 2μηνο ενα sony ericsson w100(spiro) και απο την αρχη της εκανε διαφορα κουλα.της εβγαζε ανεπαρκης μνημη οταν εστελνε μηνυματα της κολλαγε κτλ.τους το πηγε εκει που το πηραμε και το εστειλαν για αναβαθμιση ομως τα προβληματα παρεμειναν.το θεμα ειναι οτι δεν οφειλονται σε καποιο συγκεκριμενο προβλημα της συγκεκριμενης συσκευης αλλα γενικα αυτο το μοντελο εχει προβληματα.δεδομενου οτι μιλαμε για προβληματικο μοντελο τι μπορει να κανει(δηλαδη εγω γιατι εγω θα το παω)?μπορω να ζητησω τα λεφτα πισω η αλλο μοντελο και να καλυφθει η διαφορα απο εμας πχ? Τσακωνα τα φωτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 15, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 καποιος κατι?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 15, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Μάλλον περιμένουνε φώτο της κοπέλας σου για να βοηθήσουν τα λιγούρια ( just kidding ).Δοκίμασες με την καλή ? Να πας εκεί που το πήρε δηλαδή, και να πείς, κύριοι έχει αυτά τα προβλήματα που σας είπαμε, μας είπατε πως θα λύνονταν, αλλά αυτά υπάρχουν ακόμα.Μπορούμε να το επιστρέψουμε και να πάρουμε κάποιο άλλο είτε ίδιας τιμής είτε συμπληρώνοντας την διαφορά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 15, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεδομενου οτι μιλαω για mediamarkt και απο οσο ξερω αυτα γενικα τα μεγαλοκαταστηματα δεν εχουν τετοια τακτικη...για αυτο ψαχνω να δω τι γινεται συμφωνα με το νομο ωστε να τον εκτυπωσω κιολας για να ξεμπερδευω μια και καλη. (την ειχαν δει στη συναντηση στου lvl1 οποτε δεν χρειαζεται φωτο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 15, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 (την ειχαν δει στη συναντηση στου lvl1 οποτε δεν χρειαζεται φωτο ) wtf, πήγες σε geek συνάντηση με γυναίκα...? Τουλάχιστον χάλασες τα μισά geek και πρόστυχα αστεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 15, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Να λες πάλι καλά που δεν φαίνεται να χάλασε τους geeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 15, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 wtf, πήγες σε geek συνάντηση με γυναίκα...? Τουλάχιστον χάλασες τα μισά geek και πρόστυχα αστεία... δεν νομιζω να ειχαν θεμα,ετσι και αλλιως δεν θα τα καταλαβαινε σε αλλο φορουμ που ρωτησα και μου απαντησε ενας που πρεπει να ειναι τεχνικος και μου ειπε αυτο.ισχυει? Γιασου Γιωργο.απο την σειρα αυτη τις SE δεν εχω πολλες βλαβες, ελαχιστες και στρωνουν με αναβαθμηση.εκει που το πηγες το καναν σιγουρα αναβαθμηση?το κινητο δεν μπορει να γινει αντικατασταση με αλλο μοντελο παρα μονο οταν παει τρεις φορες για επισκευη και μονο τοτε και φυσικα αν το μοντελο καταργυθηκε και δεν υπαρχει διαθεσιμο στο service ,μεχρι τοτε θα σου το κανουν επισκευη και θα στο αλλαξουνε με ιδιο τηλεφωνο.χρηματα δεν μπορεις να διεκδικισεις απο το καταστημα γιατι απλα το καταστημα δεν ειναι η SE και η εγγυηση ειναι θεμα τις μαμας.θα υποστεις τις πρωτες τρεις επισκευες και αν δεν στρωσει παρνεις αλλη ιδια συσκευη.Η ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE 'H TO ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.(damn συμφωνα με αυτο το w910ι που ειχα επρεπε να μου το ειχαν αλλαξει και 2 φορες τοσες φορες που ειχε καει η πλακετα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 15, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 actually, στο μύδιαμαρκτ στο μαρούσι, είχα άριστη εξυπηρέτηση παλιότερα σε επιστροφή προβληματικού εξωτερικού δίσκου. Γκιβ ιτ ε τράι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάρτιος 27, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 εγω παιδια ειχα το κ810! ειχε παει στο προτο service γιατι εβγαζε ασπρη οθονη και εκλεινε στα καλα καθουμενα μετα πει σε αλο εξουσιοδοτημενο service παλι κανουν καθαρισμο κ.τ.λ και μετα το παω απο εκει που το ειχα αγορασει γνωστη αλυσηδα τους λεω το προβλημα τι κανει το στελνουνε και μολις ηρθε μου ειπαν φερε το κουτι του θα σου κοψουμε πιστοτικο να παρεις οτι θες και πηρα αλο se μοντελο πριν ληξει η εγγυση που καληπτε το k810! μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 27, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 just for the record,τελικα της εκανα αναβαθμιση εγω γιατι δεν ειχαν κανει αυτοι και μεχρι τωρα το κινητο ειναι οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάρτιος 27, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Δε λες καλα που δε το πηγες σε καταστημα γερμανος να στο βγαλουν οτι εχει υγρασια?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 27, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Καλα αυτο το κανουν και στης νοκια το σερβις.χαρακτηριστικα το εκαναν σε ενα φιλο μου με ν86,αλλο που το κινητο το προσεχε και δεν το εβγαζε σε υγρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.