Jump to content

GiGabyte 6850 Overclocking/Problem(Help)!

bafoKrator

Recommended Posts

Καλησπερα προσφατα αγορασα μια 6850 υλοποιηση της Gigabyte και ειχα θεμα με το fan δουλευε συνεχως στα 73% οτι και να γινοταν ειτε ηταν idle η καρτα ειτε full load!Τεσπα τη flashara με το official bios της Gigabyte και εφτιαξε αλλα εχω 2 θεματα τωρα!

1ον προσπαθω να της κανω ενα overclock κ πανω απο 800/1000 δεν παει μου κανει artifacts στα games!Χρησιμοποιω το msi afterburner και το ccc της amd!Μπορει να με βοηθησει καποιος πως να την φτασω σε καποια επιπεδα 1000 core clock π.χ.(i flash bios σε 6870) και ποιο τελικα ειναι το σωστο driver της καρτας γιατι πολλοι λενε οτι οι amd δεν εχει ανακοινωσει τους σωστους η μαλλον δεν τους ειχε εξαρχης και μετα τους εβγαλε!το ρωταω αυτο για να μπω και στο 2ο μου προβλημα το οποιο ειναι:παιζω ενα παιχνιδι το hon(heroes of newerth) σε full αvαλυση με ολα τα settings στο full τους αλλα οποτε παω να κουνησω την camera του παιχνιδιου και το mouse παει στην πανω δεξια γωνια της οθονης και αλλαζει η εικονα(συνεχομενα προχωροντας στο χαρτη) τα fps μου απο τα 60 πεφτουν κατακορυφα στα 40-30 και κολλαει καπως με το που σταματησω ξαναπανε στο κανονικο(οσοι εχουν παιξει dota η league of legends ξερουν τι εννοω πιστευω)!εχω κανει τα παντα drivers,overclock ολα αλλα τιποτα δεν το διορθωνει δεν ειναι οτι ενοχλει αν δεν παω το mouse στη γωνια παιζω κανονικοτατα αλλα και παλι γιατι?με τη gts250 δεν ειχα τετοιο θεμα!μηπως φταει η καρτα πρεπει να την αλλαξω?να αναφερω σε κανενα αλλο παιχνιδι οπως crysis warhead,devil may cry 4,red alert uprising δεν μου κανει κατι αναλογο!το hon ειναι σχεδιασμενο σε open GL μηπως βοηθησει αυτο!

Συγγνωμη για το κατεβατο και ευχαριστω εκ των προτερων!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.