rayman144 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2011 καλησπερα σε ολουςδεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω δειχνει οτι εγκαθιστα τουςdrivers οταν κανει στο τελος την επανεκκινηση μετα πεταει μπλε οθονηοποια εκδοση και αν της περασα δεν νοιωθεικανει τα ιδιαοταν τους απεγκαθιστω με ασφαλη λειτουργια το pc δουλευει μια χαρασε μια striker extreme τους ειχε παρει μια χαρατωρα σε μια commando mobo μου κανει αυτο που εγραψαspecs του pc asus commandoq 9650 2 gb ramλειτουργικο win xp 32bit κτλπ κτλπεκδοσεις που δοκιμασα σε drivers 258,96 260,99 266,58
plutomaniac Μάρτιος 13, 2011 #2 Μάρτιος 13, 2011 είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με μια τέτοια κάρτα πριν λίγο καιρό και τελικά την έβαλα στο ράφι γιατί δεν κατάφερα κάτι. Μετά από πολλά πράγματα που δοκίμασα κατέληξα πως μάλλον ο ένας εκ τω δύο πυρήνων είχε χαλάσει λιγάκι και η κάρτα δεν δούλευε. Ακριβώς τα ίδια με εσένα έκανε πάντως σε Windows 7 x64 και asrock μητρική με 4GB μνήμη. Δεν είναι το σύστημά σου λοιπόν αλλά η gpu. Μάλλον πρέπει να της πεις αντίο όχι πως είμαι και σίγουρος όμως. Απλά αναφέρω τι έγινε σε εμένα.
plutomaniac Μάρτιος 14, 2011 #4 Μάρτιος 14, 2011 κανεις αλλος καμμια ιδεα?για δώσε μια photo από gpu-z. Εγώ πιστεύω πως τα έχει φτύσει(από προσωπική εμπειρία δλδ).
rayman144 Μάρτιος 15, 2011 Author #5 Μάρτιος 15, 2011 στο gpuz δεν δειχνει τιποταλολουτε την καρτα δεν αναγνωριζει
plutomaniac Μάρτιος 15, 2011 #6 Μάρτιος 15, 2011 άμα δεν δείχνει απολύτως τίποτα τότε είναι επειδή δεν έχεις για κάποιο λόγο εγκαταστήσει drivers. Αν όντως είναι χαλασμένη τότε απλά θα πρέπει να δείχνει βλακείες στο gpu-z, τρελά πράγματα ή λάθος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.