Jump to content

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών από το πλαίσιο

ARMAGEDDON

Recommended Posts

• ένα τεράστιο gameplay διάρκειας 34 ωρών
  • 12 διαφορετικές πίστες που η καθεμία τους έχει 8-10 διαφορετικούς χώρους (ενώ κάθε χώρος δημιουργείται γύρω από τον παίκτη με 360.000 περίπου πολύγωνα και πάνω από 3.000 διαφορετικές υφές υψηλής ανάλυσης.)
  • 2 ώρες και 15 λεπτά High Definition video (με εναλλακτικές ροές)
  • μιάμιση ώρα ορχηστρικής και ηλεκτρονικής μουσικής.

Δεν ξέρω αλλά εγώ έλιωσα από τις περιγραφές :p

Kαλα τα AC brotherhood & Crysis 2, τα υπολοιπα ολα ειναι για μεσα στον μαρτιο; :fun:

To homefront κατι φαινεται να λεει.

Το fear 3, επειδη δεν εχω δει τα προηγουμενα, action πρωτου προσωπου ειναι;

Η μαδαρφακιν ροκσταρ ουτε αυτο το LAnoire θα βγαλει για pc; :(

Μας δουλευει το πλαισιο. να παραγγειλω παιχνιδια που θα βγουν 1 με 2 μηνες μετα? μονο το crysis εχει ανακοινωθει γιαυτο το μηνα. τα αλλα πανε μεχρι καλοκαιρι...

Να υπενθυμίσω ότι το Ubisoft Assassin's Creed: Brotherhood Auditore Edition - PC Games - plaisio.gr έχει 50 ευρώ στο Πλαίσιο που είναι ίδια τιμή με το Digital Deluxe Edition από το Steam και έχει μερικά extras καθώς και παραλαβή ηλεκτρονικά(κατέβασμα κοινώς:p ) από τις 17/3 αντί για τις 18 που θα μπορεί να το δώσει το πλαίσιο με δισκάκι. :magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.