Jump to content

Συνελήφθη ο "μπαμπάς" του Sasser.

JiMk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Nedi46

Παιδία δεν ήταν ξενερομα ώμος να είσαι στο internet και να κλείνει το PC? Το χειρότερο!!! Τώρα άσε να του κάνουν και μια δακτυλοσκοπηση.

Καλα, αμα το χειροτερο ειναι να "πεσεις" απο το ιντερνετ, κατσε να χασεις κανα partition, να δεις την γλυκα και το ξανασυζηταμε ;)

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 15:22]

Αν δεν εχεις ενα Kerio firewall να προστατευεις το μηχανακι σου, τι σου φταιει ο πιτσιρικας; Μου φαινεται περιεργο σε ενα φορουμ σαν κι αυτο να υπαρχουν ανθρωποι που δεν ξερουν την χρησιμοτητα του firewall και γιατι πρεπει να κλεινουμε τις πορτες σε ενα pc...

Kala ολα αυτα αλλα μερικοι οπος εγω θελουμε το pc kai gia p2p,bit torrent klp. και αν το "κλεισουμε" τελιος ΔΕΝ δουλευουν καλα αυτα τα προγραματακια οπος ξερεις.

Το ξερω οτι ΑΝ καθισω μιση μερα και τα ψαξω οτι μπορει να τα κανω να δουλεψουν αλλα ειναι αγγουρι .

Οποτε εχω ενα pc για surfing,downloading kai gaming

και ενα για δουλεια που ειναι σαν αρματομενος αστακος...:p

Δυστηχος πρεπει κανεις να επιλεξει το ρολλο του pc tou kai να το προστατεψει αναλογα..

Και τελος....μη γελιομαστε...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ !!

Εδω εταιριες με εκατομιρια security budget την πατανε καθημερηνα........αρα εμεις τι ελπιδα εχουμε ?:nuke:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.