georgeks78 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2004 Καλησπερα, μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω κατι σαν αυτο που δινει η ΤΤ μαζι με τα cooler της? Τα καλωδια τα βαζω κι εγω το θεμα ειναι το διακοτακι με 3 η περισσοτερες σκαλες που θα διοχετευει περισσοτερο η λιγοτερο ρευμα σε καθε σκαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Περιεργη φαση το συγκεκριμενο διακοπτακη , καποτε που ειχα ανοιξει ενα ειχα δει οτι ειχε ενα κυκλωμα με διοδους μεσα του.Παντως απο οσο ξερω πωλειτε και ξεχωριστα εαν και λιγο ακριβουτσικα.Η αλλη λυση ειναι να παρεις απο ενα μολεξ αντιστοιχες τασεις 5 , 7 ,12 η να κανεις-αγορασεις ενα μικρο rheobus Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάϊος 10, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Επισης με ενα ροοστατη δε θα εκανα τη δουλεια μου, αντι για διακοπτακι με σκαλες? Αν δεν βγαλω ακρη μαλλον αυτο με το Molex θα κανω διοτι για rheobus ειμαι της αποψης οτι καποια πραγματα ειναι καλο να αγοραζονται ετοιμα. Οταν εχεις δει ενα musketeer Η aerogate τι να κατσεις να φτιαξεις μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 10, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Σε καμιά αποθήκη ηλεκτρωνικού εξωπλισμού ρώτησες; Εγώ έχω βρεί αρκετά ασυνήθιστα πράγματα σε τρύπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Νομιζω οτι το switch της Thermaltake ειχε μεσα αντιστασεις και οχι διοδους.Μια αντισταση για καθε σκαλα. Αναλογα με την αντισταση επερνε τα 12Volt απο το μολεξ και εδινε 12, 7,5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Νομιζω οτι το switch της Thermaltake ειχε μεσα αντιστασεις και οχι διοδους.Μια αντισταση για καθε σκαλα. Αναλογα με την αντισταση επερνε τα 12Volt απο το μολεξ και εδινε 12, 7,5. Ζαχο εαν θυμασαι ειχε χαλασει το δικο μου , και για αυτο ειχα παρει το hardcano τοτε .Οταν το ειχα ανοιξει ειχε διοδους μεσα και οχι αντιστασεις.Ειμαι αρκετα σιγουρος για αυτο , και το θυμαμαι χαρακτηριστικα διοτι μου ειχε κανει εντυπωση παρα πολυ , και εγω αντιστασεις περιμενα να βρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Οι δίοδοι ρίχνουν την τάση περίπου 0,7V .Τοποθετώντας ορισμένους εν σειρά επιτυγχάνεις πτώση στροφών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Διακοπτακι τετοιο εχει στην Checkmate (5-10 Ε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Η Zalman βγάζει το παρακάτω...... http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=70&code= . Πιστεύω είναι πολύ καλό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Ιούνιος 11, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Ωραιο αλλα που θα το βρω? Το checkmate ειναι και διπλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 11, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Δυστηχώς μόνο Πλαίσιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούνιος 11, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Το παραπάνω εξάρτημα θα το βρεις σχεδόν σε κάθε μαγαζί που πουλάει hardware και δεν είναι ανάγκη να είναι της ZalmanΑρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Οι δίοδοι ρίχνουν την τάση περίπου 0,7V .Τοποθετώντας ορισμένους εν σειρά επιτυγχάνεις πτώση στροφών. Η πτώση τάσης εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά-υλικό της διόδου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Ιούνιος 11, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 ε οκ εγω τη δουλεια μου θελω να κανω δεν με νοιαζει απο που ψωνιζω. Θα ριξω μια ματια στο πλαισιο ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Ιούνιος 15, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Πρόσεχε όμως από που ψωνίζεις για να μην σου χαλασει η δουλειά και μετά δεν βρισκεις άκρη και τραβάς τα μαλλιά σου (συμβουλή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούνιος 15, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Παίδες αν μπορώ λιγάκι να βπηθήσω για να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις:Το ροοστάτη στης Zalman Fan Mate 1 (βέβαια ο 2 είναι καινούριος κι ίσος να τον φέρανε) επειδή τον έψαχνα πάνω από ένα μήνα (δεν είχε βγει τότε ο 2) δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρεί κανείς και πουθενά...Το πλαίσιο είναι ο αντιπρόσωπος της Zalman στην Ελλάδα, αλλά δεν τον φέρνει. Τα υπόλοιπα μαγαζιά δεν τον έχουν (ούτε και κάτι παρόμιο όμως). Υπάρχει ωστόσο ένα μαγαζί (λέγεται V.N.P - δεν κάνω διαφήμιση) το οποίο κάνει εισαγωγή Zalman προϊόντα στην Ελλάδα. Βρίκα ο τηλέφωνο και πήρα, αλλά στην αρχή μου είπαν 1 βδομάδα, μετά άλλη μια και τελικώς ακόμα περιμένω... Πήρα κανα 5άρι φορές τηλέφωνο και μετά βαρέθηκα να παίρνω....Για διακοπτάκι πάντως δεν πάτε να ρωτήσετε στο Ακτίνιο; (αρχή Πατησίων) Είναι αρκετά ψαχμένο μαγαζί και μπορεί να έχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Ιούνιος 15, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Ασε πηγα, και οι ψαγμενοι πωλητες μου ειπαν να ανηφορησω τη στουρναρη και να παρω κανα rheobus.... :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.