Jump to content

Αναβάθμιση από AMD 1090T σε Intel 2600K...Αξίζει?

Bimmermeister

Recommended Posts

Αφού τα πήρες σχετικά πρόσφατα και μάλιστα τόσο ακριβά μην τα δώσεις...

2η 5970 σίγουρα όχι θα έχεις περισσότερα προβλήματα απ ότι fps

Ούτε 6990 μην πάρεις. Κάνε υπομονή και πάρε την νέα γενιά όταν έρθει, έχεις αρκετή δύναμη μέχρι τότε.

Kαι εγώ έναν ocz vertex ii 120gb θα έπαιρνα στην θέση σου, αν δεν είχα SSD και ήθελα να ανεβάσω λίγο το σύστημα!

Είναι το μοναδικό parts που θα σου δείξει τι πραγματικά μπορεί να πιάσει το σύστημά σου σε πραγματικό χρόνο- χρήση!

Για να μην σου πω πως θα πήγαινα σε 2x 60gb vertex ii σε raid 0 ..........

Μήπως θα ήταν καλύτερο να περιμένω τους Vertex 3???

Ακόμα και σε Χ16 δύο 5970 δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε σύμφωνα με τα revιews που έχω διαβάσει. Μάλιστα πολλές φορές αποδίδουν χειρότερα.

Μην πετάτε τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα.

Χτύπα κανα Revodrive X2 100GB να κλ@σεις πάνω σου και ασε την 5970 και τις μ@@@κιες :man_in_love:

Δεν παίζουν φράγκα για τόσο ακριβό SSD.Θα περιμένω τους Vertex 3.Πιστεύω ότι θα είναι TOP στην κατηγορία τους!!!

OCZ Vertex 3, τα πρώτα αποτελέσματα...! | myPlaisio.gr

και εγω το ιδιο διλημα ειχα να σπρωξω 5970 και ι7 860

αλλα το ξανασκεφτηκα καλυτερα ζυγισα τα πραγματα και εριξα χρημα για 2 ssd 60 raid 0

και τους μηχανικους για αποθηκη...... αποτελεσμα σαν να εβαλα πανω turbo ενα πραγμα

κρατα τα χρηματα σου για μια πιο σοβαρη μελλοντικη αναβαθμιση

+1

Και αν έχεις τα χρήματα πάρε 2 για Raid 0.

ΥΓ.Όσο αφορά την απορία για 5970. Έχω την 5970 και είναι υπέραρκετή για όλα τα παιχνίδια σε FHD με εφέ (εκτός Metro2033), αν δεις και benches σε σχέση με 6990 έχει

σε ορισμένα παιχνίδια μηδενικές και σε άλλα μικρές διαφορές.

οι νεοι χρηστες πρεπει να μαθουν επιτελους να καταλαβαινουν τη διαφορα real χρηση και bench χρηση , ωστε να μπορουνε ακολουθως να καταλαβουνε τα γραφομενα χρηστων εδω μεσα που εχουν τρελα με τη bench πλευρα των υπολογιστων και αυτων που γραφουν για τη real χρηση στη καθημερινη ζωη μας .

ειναι δυνατον ρε φιλε με τετοιο μηχανημα να μιλας για αναβαθμιση , θα πεση το ρευμα !!

αν καποια στιγμη στο μακρινο μελλον δεν σου κανει η καρτα γραφικων ή η cpu πιστεψεμε θα το καταλαβεις απο μονος σου , το μονο που σου λειπει ειναι ενας ssd (hail to chosen) της intel . στη κυριολεξια δε μπορη να σου περιγραψη κανεις με λογια αυτο που θα δεις βαζοντας ενα τετοιο στο μηχανημα .

εκτος και αν εχεις την αρρωστια του νεοελληνα οτι πρεπει να αγορασης το καλλιτερο και ακριβοτερο , ΧΩΡΙΣ να σου χρειαζετε μονο και μονο για να αισθανεσε υπερανω ολων. εκει παω πασο

επισης ο ελληνας πρεπει να σταματηση το "εχω ακουση" ή "μου ειπε ο φιλος μου" κλπ και να αρχιση το διαβασμα.

τα δυο τελευταια φιλε μου ειναι γενικα η γνωμη μου απο αυτα που βλεπω και οχι μομφη εναντιον σου !! :)

επισης ο ελληνας πρεπει να σταματηση το "εχω ακουση" ή "μου ειπε ο φιλος μου" κλπ και να αρχιση το διαβασμα.

τα δυο τελευταια φιλε μου ειναι γενικα η γνωμη μου απο αυτα που βλεπω και οχι μομφη εναντιον σου !! :)

σε αυτα ειδικα, συμφωνω 100%...!!!! αυτος ο καταναλωτισμος μας εφτασε εδω που ειμαστε....... :wall::wall::wall::wall:

Καλησπέρα παιδιά,έχω έναν Phenom II X6 1090T και μια Asus Crosshair Iv Formula καθώς και μια Asus 5970.

Μετά από την παρακάτω ανακοίνωση από την ASUS, όχι ΔΕΝ αξίζει με τίποτα!

ASUS First to Provide AM3+ CPU Ready Solution for Current AM3 and Future AM3+ Motherboards

Η μητρική σου παίρνει μπουλντόζα με bios update, οπότε για το σήμερα είσαι υπερκαλυμένος με αυτό που έχεις και για το αύριο είσαι αναβαθμίσιμος σε 8-core νέας γενιάς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.