auditt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2011 Καλημερα παιδια ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε αμα υπαρχει καποιο προγραμμα που λεει ποσες ωρες εχει λειτουργησει ο υπολογιστης? Ευχαριστω προκαταβολικα περιμενω αμεσα τις απαντησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Μάρτιος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 εννοείς πόσες ώρες συνολικά; αν ναι δεν εχω δει κάτι τέτοιο, αλλα αν οι δίσκοι είναι απο την αρχή πάνω στο μηχάνημα, μπορείς να το δεις από κει απο ότι θυμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Μάρτιος 12, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 εννοείς πόσες ώρες συνολικά; αν ναι δεν εχω δει κάτι τέτοιο, αλλα αν οι δίσκοι είναι απο την αρχή πάνω στο μηχάνημα, μπορείς να το δεις από κει απο ότι θυμάμαιναι ποσες ωρες συνολικα θελω! βασικα για ενα λαπτοπ ενος φιλου μου θελω να δω!ο δισκος ειναι αυτο που ειχε απο οταν το πηρεμπορεις να μου πεις πως γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάρτιος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 Μιλάς για σύνολο ημερών , ή για μόνο για ημερησία ενημέρωση?Τα Windows κρατάνε Up-time stats, σε κάθε logon μεχρι το Log off. Για να το δεις , ο εύκολος τρόπος είναι το Everest -> operating system tab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Μάρτιος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 μιλαω για το συνολο των ωρων που εχει δουλεψει π.χ 438 ωρες σε μερες οτιδηποτε ενα στοιχειοθα κοιταξω το εβερεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Μάρτιος 12, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 με το crystalDiskinfo (CrystalDiskInfo - Software - Crystal Dew World) μπορείς να δείς πόσες ώρες έχει δουλέψει ο δίσκος άρα και το σύστημα :dance3:ελπίζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Μάρτιος 12, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 hmmm το εβερεστ λεει οπως ειπες μονο σε καθε log off-log on εγω θελω να λεει το συνολικο απο τοτε που λειτουργησε το λαπτοπ για πρωτη φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Μάρτιος 12, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 φιλε κωσταντινε θα δοκιμασω και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Μάρτιος 12, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 φιλε κωστα ευχαριστω δουλευει αλλα και το εβερεστ τελικα λεει ποσες ωρες ηταν συνολικα ανοιχτος και κλειστοςσας ευχαρτω και του 2 παρα πολυκαι μια αλλη ερωτηση να μην ανοιγω αλλο θεμαστο λαπτοπ ο φιλος μου εχει επεξεργαστη p6100 μπορει να τον αναβαθμισει σε ι3 -ι5 η ι7 ? εγω του ειπα οτι μπορει γιατι εχουν το ιδιο σοκετ και ειναι και οι δυο στα 32 nm αλλα εαν μπορει να μου το συγουροψετε η οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Μάρτιος 12, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 θα ανοιξω αλλο τοπικ αμα ειναι για αυτην την ερωτηση μηπως θελουν και αλλα να συμμετεχουν ευχαριστω για την αμεση απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάρτιος 13, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 αν θες να δεις ποσες ωρες λειτουργιας εχει ο σκληρος δισκος (αν ηταν μονο σε αυτο το μηχανημα και οχι σε καποιο αλλο πριν) κατεβασε ενα ubuntu iso βαλτο σε ενα cd κανε boot και στην επιφανεια εργασια σου πας στο menu (Σύστημα -> Διαχειριση Συστηματος -> Εργαλειο Δισκον) στο παραθυρο αυτο επιλεγεις τον σκληρο δισκο και click στο πληκτρο (δεδομενα SMART) αν ψαξεις λιγο στα χαρακτηριστικα του δισκου θα βρεις τις ωρες λειτουργιας ολα αυτα εφοσον ο δισκος εχει SMART (google 4 more) αν και εδω και χρονια ολοι οι δισκοι εχουν http://www.google.gr/images?um=1&hl=el&biw=1440&bih=653&tbs=isch:1&sa=X&ei=ki99TZ-TK96V4gbBx-HbBQ&ved=0CDAQBSgA&q=gnome+disk+utility&spell=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.