Dorian Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2004 πρόσφατα "ανακάλυψα" ότι εκτός από τα original υπάρχουν και hacked εκδόσεις για την abit ενός κυρίου tictac. Δυστυχώς δεν βρήκα και πολλά στοιχεία για το τι κερδίζει κανείς με αυτές τις εκδόσεις αν και τις προτείνουν πολλοί. Υπάρχει κανείς εδώ που έχει βγάλει άκρη με το θέμα και τα χρησιμοποιεί? το 3Dfire έχει καλύτερες επιδόσεις σε 3D ή είναι συμβολική ονομασία;Ακόμα για την κάρτα γραφικών ατι 9700προ έχω ακούσει ότι το fast writes πρέπει να είναι απενεργοποιημένο και το Sideband addresing ενεργοποιημένο.Για το πρώτο όντως ισχύει;και για το δεύτερο από που στο bios ενεργοποιείται; διάφορα προγράμματα δείχνουν ότι τώρα είναι απενεργοποιημένο έστω και κάνοντας Load optimized defaults Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Το κυριότερο που κερδίζει η μητρική είναι οι πολλαπλασιαστές 10, 10.5 για fsb >220 και τώρα δε χρειάζεται τόσο vdd για να κλοκάρει με όλους τους πολλαπλασιαστές. Εδώ θα τα βρεις όπως και οδηγίες.. Τα έχω χρησιμοποιήσει όλα και παίζουν στο δικό μου, εκτός του D22 alpha 1, τα υπόλοιπα έχουν και διάφορες βελτιστοποιήσεις που μπορεί να παίζουν καλά ή οχι στη μητρική σου. Όπως το 3D Fire που δίνει κάποιους παραπάνω πόντους σε 3D.Για 9700 δε γνωρίζω, δεν έχω παίξει με τέτοια κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάϊος 10, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 To D22 alpha 1 χρησιμοποιώ εγώ καθώς δεν είναι τίποτα άλλο από το original bios D22+το Romship table από το D10 που είχε το καλύτερο για όλους τους πολλαπλασιαστές..Επομένως κατά τη γνώμη μου θα είναι και το πιο συμβατό και σταθερό και με στοιχεία μόνο από Οriginal bios...Έχω 245 max fsb benchmarkble σίγουρα μπουτάρει και παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.