Jump to content

Βοηθήστε με να σταθεροποιήσω τον i7 875k στα 4200MHz

jfmoto

Recommended Posts

Βασικα στα settings για 24/7 Overclock , ψαχνουμε την χρυση τομη μεταξυ συχνοτητας/θερμοκρασιων/Vcore και καπου συμβιβαζομαστε....

Δεν το βλεπω λογικο να προσπαθεις να σταθεροποιησεις το συστημα σου στα 4,2ghz με θερμοκρασιες στα stress test να φτανουν στους 90 βαθμους και με τοσο ψιλα ρευματα...

Το πιο λογικο (κατ εμε) θα ηταν να το αφησεις στα 4,0ghz που εισαι σταθερος με 1.32volt οπως λες..

Δεν βλεπω το λογο να πιεζεις τοσο πολυ το συστημα σου για 200mhz παραπανω..

Σε real world performance δεν κερδίζεις ούτε από τις μνήμες στα 2000 αντι στα 1600 με χαμηλότερα timings και επίσης τίποτε το ουσιαστικό με τα 4.2 αντί των 4.00ghz. εγώ αυτά έχω διαβάσει. μπορεί να είμαι λάθος.

Σε real world performance δεν κερδίζεις ούτε από τις μνήμες στα 2000 αντι στα 1600 με χαμηλότερα timings και επίσης τίποτε το ουσιαστικό με τα 4.2 αντί των 4.00ghz. εγώ αυτά έχω διαβάσει. μπορεί να είμαι λάθος.

Exactly.

Στα games τζίφος.

Είτε 4GHz είτε 4.2GHz τα ίδια θα ναι.

Οι μνήμες ακόμα πιο άνοιωθα. Είτε 1333 8-8-8 είτε 2000 6-7-6 μια από τα ίδια στα πάντα πλήν ελάχιστων πραγμάτων ( και πάλι μικρές διαφορές, π.χ. WinRAR compression ).

Η αλήθεια είναι πως ούτε τα 4000 μου χρειάζονται. Το κάνω απλά από πειραματισμό και χόμπι. Αλλά άμα είναι να με δείρετε ρε παιδιά θα τα παρατήσω.:o

Και πόσα χρειάστηκε τελικά για να σταθεροποιηθεί και με τι

θερμοκρασίες?

Πολύ καλά μου ακούγονται. Εμένα η μαλ…ια 1.40 και τίποτα. Έχουν τόσο μεγάλη διαφορά οιi7 9xx με τους i7 8xx η μόνο ο δικός μου τα κάνει αυτά.

Μήπως με περιορίζει η motherboard η, οι RAM?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.