Jump to content

Μου συμβαίνει κάτι, και ήθελα να σας το πω.

JiMk

Recommended Posts

Έβαλα όλους τους ανεμιστήρες του κουτιού στα 5volt και έχω καραγουστάρει........ χεχε:D :D είναι απίστευτο, δεν ακούγεται...

απο 44-30

είμαι στους 48-35 ΧΑΛΑΛΙ. πάντος δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να βάλω ανεμιστήρα στα 12volt:TD:

Πραγματικά ο θόρυβος στο PC είναι κάτι το τρελό ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος μέχρι να τον εξαλείψεις εντελώς.

Γιατί όσο αφαιρείς πυγές θορύβου τόσο ανακύπτεις νέες και όταν οι ανεμιστήρες γίνουν αθόρυβοι αρχίζεις να ακούς τους σκληρούς κλπ κλπ

Πο πο JiMk σε ζηλεύω. (με τη καλή έννοια πάντα)

θέλω κι εγωωωωω υδροψυξη αλλά που θα μου πάει κάτσε να περάσουν οι πανελλήνιες. :devil:

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 10:40]

Έβαλα όλους τους ανεμιστήρες του κουτιού στα 5volt και έχω καραγουστάρει........

Δεν θέλω να σε στεναχωρίσω αλλά όπως και εσύ μετά την αλλαγή σε νερό έμαθα τον ήχο της σιωπής....ΣΧΕΔ¨ΟΝ γιατί μετά απο λίγο καιρό και ο θόρυβος στα 5βολτ θα φαίνεται έντονος...

Δυστυχώς κύριε πρέσβη μας κακομαθαίνετε.... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.