JiMk Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2004 Έβαλα όλους τους ανεμιστήρες του κουτιού στα 5volt και έχω καραγουστάρει........ χεχε :D είναι απίστευτο, δεν ακούγεται... απο 44-30 είμαι στους 48-35 ΧΑΛΑΛΙ. πάντος δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να βάλω ανεμιστήρα στα 12volt:TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 βρε βρε... καλως ηρθατε. τα 7 ειναι η καλυτερη λυση. δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα σε θορυβο, ουτε χανεις ιδιαιτερα απο τα 12 σε αποδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Κάνουν και στα 7 θόρυβο..... άτιμοι enermax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάϊος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Ο μικρός Δημήτρης ανακαλύπτει την ησυχία... D Τόσο καιρό δεν το είχες πειραματιστεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 9, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Βαριόμουν να ξηλώσω το κουτί και να αλλάξω τα καλώδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Και μενα σημερα που συνεβη κατι αλλα τοσο σημαντικο σαν του Τζιμαρα δεν ηταν....μπραβο αγορι μου καταλαβες τελικα γιατι εβαλες νερακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Πραγματικά ο θόρυβος στο PC είναι κάτι το τρελό ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος μέχρι να τον εξαλείψεις εντελώς.Γιατί όσο αφαιρείς πυγές θορύβου τόσο ανακύπτεις νέες και όταν οι ανεμιστήρες γίνουν αθόρυβοι αρχίζεις να ακούς τους σκληρούς κλπ κλπΠο πο JiMk σε ζηλεύω. (με τη καλή έννοια πάντα) θέλω κι εγωωωωω υδροψυξη αλλά που θα μου πάει κάτσε να περάσουν οι πανελλήνιες. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 9, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 όλα μια ιδέα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Μάϊος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 kaynd ton idio kaimo eeee?????? ase pikra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάϊος 9, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Για κάντε κάτι με τα greeklish έλεος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Nedi46 kaynd ton idio kaimo eeee?????? ase pikra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και σύ μαθητής??? Αντε.... 27 μέρες έμειναν!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάϊος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 10:40] Έβαλα όλους τους ανεμιστήρες του κουτιού στα 5volt και έχω καραγουστάρει........ Δεν θέλω να σε στεναχωρίσω αλλά όπως και εσύ μετά την αλλαγή σε νερό έμαθα τον ήχο της σιωπής....ΣΧΕΔ¨ΟΝ γιατί μετά απο λίγο καιρό και ο θόρυβος στα 5βολτ θα φαίνεται έντονος... Δυστυχώς κύριε πρέσβη μας κακομαθαίνετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.