giokspy Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2011 λοιπόν έφτιαξα backup μέ acronis 2011 αλλά στην επαναφορά δεν γράφεται το αρχείο εκκίνησης των windows αν πριν έχει γίνει format. δοκίμασα και ως active και ως primacy αλλά τα ίδια. έτσι πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω από την αρχή τα windows και μετά να κάνω recovery. δοκίμασα να αποθηκεύσω το backup σε bootable dvd αλλά δεν το διαβάζει το αρχείο. έχει κανείς ιδέα πως γίνεται επαναφορά μετά από format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάρτιος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Κάτι δεν μας λες καλά ... ποιο πρόγραμμα έχεις ? Το acronis είναι απλά μάρκα . Μήπως έχεις το Disk director ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάρτιος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Κάτι δεν μας λες καλά ... ποιο πρόγραμμα έχεις ? Το acronis είναι απλά μάρκα . Μήπως έχεις το Disk director ?Προφανώς εννοεί το Acronis True Image Home 2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάρτιος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 δοκίμασα να αποθηκεύσω το backup σε bootable dvd αλλά δεν το διαβάζει το αρχείο. Δηλώνεις στο BIOS ως συσκευή εκκίνησης το DVD-rom..έχει κανείς ιδέα πως γίνεται επαναφορά μετά από format?Φαντάζομαι ότι το πρόγραμμα έχει και βιβλίο !! εκτός και εάν το έχεις παράνομα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokspy Μάρτιος 11, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 τελικά έβγαλα άκρη. δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με το bootable dvd γιατί ήταν σε 2dvd και κάπου έπρεπε να βάλεις το 2ο και μετά ξανά το πρώτο και κάπου δεν προχωρούσε. τελικά βρίσκοντας ένα full backup σε κάποιον άλλο σκληρό και επιλέγοντας και τα τρία κομμάτια(mrb,μικρό-system και μεγάλο partition) τελικά επανήλθε μια χαρά. όταν έτρεχα το πρόγραμμα από λειτουργικό που είχα σε άλλο δίσκο δεν με άφηνε να επιμένω και τα τρία οπότε έλειπε το αρχείο εκκίνησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάρτιος 11, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Ωραία , όλα καλά λοιπόν. Έχω νόμιμο το Disk director 10.0 , και το θέμα σου με έβαλε στην πρίζα , να πάω μια βόλτα από την acronis , να δω για καμιά αναβάθμιση (Service pack) αλλά τίποτα τζίφος . Το μόνο που βρήκα είναι μια φασαρία ότι η έκδοση 10 δεν υποστηρίζει Win7 , αλλά δεν με νοιάζει. Δεν εχω τέτοιο πράγμα .. Για Back-up εχω το Norton Ghost 14, και δεύτερο δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokspy Μάρτιος 11, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 τελικά νομίζω ότι και γώ με το Norton ghost στο laptop έκανα καλύτερα τη δουλειά μου με recovery cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Μάρτιος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Το πραγμα ειναι απλο φιλε μου οταν κανεις ενα backup θα τικαρεις τον δισκο c: και το mbrπου εχει απο κατω ετσι ωστε αν γινει φορματ στον δισκο επιλεγεις να επαναφερεις και τα δυο οχι μονο το ενα γιατι ενα το κανεις αυτο δεν θα ξεκιναν τα win. εαν το εκανες χωρις να επαναφερεις το Mbr τρεξε το repair απο το cd tων win και θα στο επαναφερει αυτο . Θα το τρεξεις δυο φορες την πρωτη θα βρει το προβλημα και στην 2η θα το διορθωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokspy Μάρτιος 13, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 όταν έτρεχα από άλλο σκληρό δε μπορούσα να επιλέξω και τα δύο. αν το τρέχω όμως από boot cd μπορώ να το κάνω. αυτό με το cd των windows το έτρεχα μια φορά μόνο και γι αυτό δεν το επιδιορθωνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Μάρτιος 13, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 ναι εχεις δικιο στο πρωτο ολες αυτες τις διαδικασιες να τις κανεις εκτος windows με bootableτσεκαρε τα Pm soy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.