Jump to content

ενεργειακά βραχιόλια ?

ARMAGEDDON

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Do you speak science?

Double blind placebo peer reviewed studies μονο γινονται αποδεκτές για να πουμε οτι κατι μη αντικειμενικα μετρησιμο εχει επιδραση ή οχι.

Τα υπολοιπα ειναι απλα απόψεις :p

σε προφυλακτικα βγαινουν?

διπλο διπλωνεις το βραχιολακι και το φορας πάνω στο ''μιτσο''

βεβαια εγω δε χριαζετε να το διπλωσω..το βαζω οπως το φοραω στο χερι:p

και εχει αποτελεσματα?
Όταν είμαι όρθιος και σκύβω λοιπόν δεν μπορώ με τίποτα να φτάσω τα κάτω άκρα μου, με το βραχιόλι πλησίασα αρκετά, ενώ με το γιλέκο τα άγγιξα! .

Τι δεν κατάλαβες; : P

Έχω δοκιμάσει δύο πράγματα τέτοιας "τεχνολογίας" ένα βραχιόλι κι ένα γιλέκο σε ένα ποδηλατικό κατάστημα που τα έφερε δοκιμαστικά. Το βραχιόλι μου έδωσε ένα 10% αύξηση στην ευλυγυσία και το γιλέκο πάνω από 30%!

Γενικώς είμαι σαν ξύλο, παρόλο τις ασκήσεις stretching κτλ που κάνω είμαι σε ψιλοχάλια κατάσταση. Όταν είμαι όρθιος και σκύβω λοιπόν δεν μπορώ με τίποτα να φτάσω τα κάτω άκρα μου, με το βραχιόλι πλησίασα αρκετά, ενώ με το γιλέκο τα άγγιξα! Δε το πίστευα πραγματικά, κι επιτόπου έβγαλα το γιλέκο και ξαναδοκίμασα.. και απέτυχα. Βέβαια το γιλέκο κόστιζε περίπου τα 450ευρώ..

Εσύ γράφεις εδώ;

• 2 weeks later...

Παίδες , αυτό το πράγμα δεν ξέρω αν δουλεύει, αυτό που παταλαβαίνω πέραν πάσης αμφιβολίας έιναι ότι μας δουλεύουν!!

Σύγκρινε λέει την ταχύτητα που λυώνει ο πάγος πάνω στα δύο πιάτα και έβγαλε συμπέρασμα από το το αποτέλεσμα , χωρίς να νοιαστεί να μετρήσει -ή να πεί οτιδήποτε - την θερμική αγωγιμότητα των δύο πιάτων.

Άν το ένα είνα κεραμικό ( χαμηλή θερμική αγωγιμότητα ) και το άλλο είναι -έστω εν μέρει - μεταλικό (υψηλότερη θερμική αγωγιμότητα) μαντέψτε που θα λυώσει ο πάγος γρηγορότερα.

Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω αν δουλεύει , αλλά τέτοιου είδους "εξηγήσεις " για ασχέτους, μάλλον κακή υπηρεσία προσφέρουν στο προϊόν!

• 4 months later...

Μεγαλη απατη η οποια στηνεται ως εξης:

1. Οι αντιπροσωποι με βραχιολακια ή γιλεκα εμφανιζονται σε γυμναστηρια ή αθλητες και τους κανουν το κολπο με την ισσοροπια.

2. Σε σπρωχνουν 5 μοιρες μακρια απο το κεντρο βαρος του σωματος και πεφτεις. Μετα αλλαζουν το σπρωξιμο με κατεύθυνση στο κεντρο βαρος και νομιζεις οτι γινεσαι δυνατος.:tomato:

3. Μετα τους αθλητους στοχευουν ηλικιωμενους με υποσχεσεις οτι θα δυναμωσουν, θα χαθουν τα προβληματα μεσης κτλ.

4. Οσο το φορας πιστευεις οτι εγινες καλα ή δυναμωσες (αυθυποβολή)

5 Καθε αντιπροσωπος πουλαει αρκετες χιλιαδες απο αυτα και οταν τους μυριστουν εξαφανιζονται.:happy2:

6. Ελαχιστοι ζητουν τα λεφτα τους πισω, αλλα και αν τα ζητησεις σιγα μη τα παρεις. (Δινουν εγγυηση επιστροφης χρηματων)

Το βραχιολακι κοστιζει περιπου 0,1 ευρω απο την Κινα και πουλιεται απο 30-50 ευρω. Σιγουρα προκειται για την απατη της δεκαετιας.

θα θελα να κανουν πρωτα αυτα τα πειραματα stretching φοροντας πρωτα το γιλεκο η το βραχιολι και μετα χωρις ΑΥΤΟ.αναποδα δηλαδη.κατι μου λεεει οτι το αποτελεσμα θα ναι το ιδιο.:yu:

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.