winters Μάρτιος 11, 2011 #21 Μάρτιος 11, 2011 Εχω ακουσει κατι φημες οτι τα γιλεκα αυτα τα εχει σχεδιασει ο "δικος μας" atiman x 10
dunkel_Stern Μάρτιος 11, 2011 #22 Μάρτιος 11, 2011 εγώ τώρα κάνω ένα σοβαρό research πάνω σε αυτοκολλητάκια τα οποια χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία αστρομεταλου που τα κολλας πάνω στο pc σου και έχεις έως και 40% OC πάνω στο υπάρχον OCτώρα είμαστε στις τελικές δοκιμεςτο επόμενο research θα είναι σε τσιρότα που απωθούν ιούς, trojans και λοιπά ζιζάνια
vic Μάρτιος 11, 2011 #23 Μάρτιος 11, 2011 εγώ τώρα κάνω ένα σοβαρό research πάνω σε αυτοκολλητάκια τα οποια χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία αστρομεταλου που τα κολλας πάνω στο pc σου και έχεις έως και 40% OC πάνω στο υπάρχον OCτώρα είμαστε στις τελικές δοκιμες Τώρα μας εμπαίζεις δηλαδή; Αφού όλοι ξέρουν ότι δίνουν μόνο μέχρι 20%...
Periklis_pap Μάρτιος 11, 2011 #24 Μάρτιος 11, 2011 ρε παιδιά το γιλέκο κάνει δουλειά 100%.εδώ το φοράνε στην f1..τι να λέμε τώρα........ελπίζω να το λες ειρωνικά αυτό...
astrolabos Μάρτιος 11, 2011 #25 Μάρτιος 11, 2011 εγώ τώρα κάνω ένα σοβαρό research πάνω σε αυτοκολλητάκια τα οποια χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία αστρολάβου που τα κολλας πάνω στο pc σου και έχεις έως και 40% OC πάνω στο υπάρχον OCτώρα είμαστε στις τελικές δοκιμεςτο επόμενο research θα είναι σε τσιρότα που απωθούν ιούς, trojans και λοιπά ζιζάνιαproper:hehe:
ARMAGEDDON Μάρτιος 11, 2011 Author #27 Μάρτιος 11, 2011 πσιτ παιδιά όχι γιλέκα για βραχιολάκια λέμε ...
performer Μάρτιος 11, 2011 #28 Μάρτιος 11, 2011 πσιτ παιδιά όχι γιλέκα για βραχιολάκια λέμε ...πσιτ την ιδια τεχνολογια φορανε...
Periklis_pap Μάρτιος 11, 2011 #29 Μάρτιος 11, 2011 πσιτ την ιδια τεχνολογια φορανε...Το ξέρω αυτό, διάβασα το λινκ που είχες παραθέσει, και τι σημαίνει δηλαδή ότι επειδή η redbull που έχει χρήματα για πέταμα έχει πάντα δίκιο? Με την ίδια λογική εσύ πριν αρκετά χρονιά θα έλεγες ότι το να καταναλώνεις προϊόντα που είναι ραδιενεργά κάνει καλό αφού το συνιστούσαν και οι γιατροί τις εποχής... (δεν λέω πως το τα γιλεκα και τα βραχιόλια έχουν αρνητικές συνέπειες όπως τα προϊόντα με ραδιενεργά στοιχεία απλά είναι μια μόδα)
performer Μάρτιος 11, 2011 #30 Μάρτιος 11, 2011 Το ξέρω αυτό, διάβασα το λινκ που είχες παραθέσει, και τι σημαίνει δηλαδή ότι επειδή η redbull που έχει χρήματα για πέταμα έχει πάντα δίκιο? Με την ίδια λογική εσύ πριν αρκετά χρονιά θα έλεγες ότι το να καταναλώνεις προϊόντα που είναι ραδιενεργά κάνει καλό αφού το συνιστούσαν και οι γιατροί τις εποχής... (δεν λέω πως το τα γιλεκα και τα βραχιόλια έχουν αρνητικές συνέπειες όπως τα προϊόντα με ραδιενεργά στοιχεία απλά είναι μια μόδα) στην f1 για να το χρησιμοποιησουν υπαρχει λογος... δεν ξυπνησαν μια μερα και ειπαν φοραμε γιλεκα.. ακομα και το 1 δεκατακι παιζει το ρολο του. ενδιαφερον θα ηταν να δουμε τι χρονο κανει ενα πληρωμα για ανεφοδιασμο με/χωρις... παντως υποθετικα μιλωντας αν υπαρχει διαφορα 1 sec (λεμε τωρα) αυτο μπορει να τους δωσει μια νικη... γι αυτο δινω το παραδειγμα..δεν ειναι τυχαιοι
Periklis_pap Μάρτιος 11, 2011 #31 Μάρτιος 11, 2011 στην f1 για να το χρησιμοποιησουν υπαρχει λογος...δεν ξυπνησαν μια μερα και ειπαν φοραμε γιλεκα.. ακομα και το 1 δεκατακι παιζει το ρολο του. ενδιαφερον θα ηταν να δουμε τι χρονο κανει ενα πληρωμα για ανεφοδιασμο με/χωρις... παντως υποθετικα μιλωντας αν υπαρχει διαφορα 1 sec (λεμε τωρα) αυτο μπορει να τους δωσει μια νικη... γι αυτο δινω το παραδειγμα..δεν ειναι τυχαιοι Δεκτο αυτο που λες για τους χρόνους, απλά η άποψη μου είναι πως μεχρι να επιβεβαιωθεί ότι όντως δουλεύει δεν παυει να αποτελεί "πείραμα" το οποίο το κάνει εταιρία που μπορεί να διαθέσει χρήματα και δεν την καίει και πολύ άμα δεν δουλεύει στην τελική. (Εκτός και άμα η νίκη της το 2010 οφείλεται σε αυτό, αστειεύομαι βέβαια)
performer Μάρτιος 11, 2011 #32 Μάρτιος 11, 2011 Δεκτο αυτο που λες για τους χρόνους, απλά η άποψη μου είναι πως μεχρι να επιβεβαιωθεί ότι όντως δουλεύει δεν παυει να αποτελεί "πείραμα" το οποίο το κάνει εταιρία που μπορεί να διαθέσει χρήματα και δεν την καίει και πολύ άμα δεν δουλεύει στην τελική.(Εκτός και άμα η νίκη της το 2010 οφείλεται σε αυτό, αστειεύομαι βέβαια) και βεβαια τους καιει..αν δεν ηταν σιγουροι μετα απο μερικα τεστ οτι δουλευςι απλα θα το πεταγαν.. αν ηταν ετσι οτι θα εβρισκαν απο ακσεσουαρ θα το εβαζαν πανω τους...δεν ειναι ομως ετσι. προσωπικη αποψη ειναι οτι δουλευει και κανει ''θαυματα''...για τις παρενεργεις φοβαμαι!
dunkel_Stern Μάρτιος 11, 2011 #33 Μάρτιος 11, 2011 μάγκες άκυρο το project με τα αυτοκόλλητα για OC, άμα τα κολλήσεις σε άνθρωπο γίνετε 40% εξυπνότερος και σου πρήζει τα @@
narta Μάρτιος 11, 2011 #34 Μάρτιος 11, 2011 και βεβαια τους καιει..αν δεν ηταν σιγουροι μετα απο μερικα τεστ οτι δουλευςι απλα θα το πεταγαν..αν ηταν ετσι οτι θα εβρισκαν απο ακσεσουαρ θα το εβαζαν πανω τους...δεν ειναι ομως ετσι.προσωπικη αποψη ειναι οτι δουλευει και κανει ''θαυματα''...για τις παρενεργεις φοβαμαι!Η διαφορα ειναι οτι τα γιλεκα της f1 κανουν 15.000 το ενα...Sent from my NookColor using Tapatalk
Periklis_pap Μάρτιος 12, 2011 #35 Μάρτιος 12, 2011 Η διαφορα ειναι οτι τα γιλεκα της f1 κανουν 15.000 το ενα...Sent from my NookColor using TapatalkΝαι αλλά όχι επειδή χρησιμοποιούν κάποια καλύτερη τεχνολογία αλλά επειδή είναι πυρίμαχα κτλπ (και νομίζω 15κ λες πολλα εκτος και αν ειναι δολλαρια)
performer Μάρτιος 12, 2011 #36 Μάρτιος 12, 2011 Η διαφορα ειναι οτι τα γιλεκα της f1 κανουν 15.000 το ενα...Sent from my NookColor using Tapatalkτο ξερεις ή το λες στην τυχη?εγω ξερω οτι κανουν ~4κ το καθενα επισης μπορεις να τα αγορασει ο καθενας..αν μπειτε στον συνδεσμο του cyclist που εχω βαλει στην αρχη θα βρειτε το site της εταιριας..
Periklis_pap Μάρτιος 12, 2011 #37 Μάρτιος 12, 2011 το ξερεις ή το λες στην τυχη?εγω ξερω οτι κανουν ~4κ το καθενα επισης μπορεις να τα αγορασει ο καθενας..αν μπειτε στον συνδεσμο του cyclist που εχω βαλει στην αρχη θα βρειτε το site της εταιριας..Ναι 4 με 5κ κάνουν
Petrossortep Μάρτιος 12, 2011 #38 Μάρτιος 12, 2011 Έχω δοκιμάσει δύο πράγματα τέτοιας "τεχνολογίας" ένα βραχιόλι κι ένα γιλέκο σε ένα ποδηλατικό κατάστημα που τα έφερε δοκιμαστικά. Το βραχιόλι μου έδωσε ένα 10% αύξηση στην ευλυγυσία και το γιλέκο πάνω από 30%!Γενικώς είμαι σαν ξύλο, παρόλο τις ασκήσεις stretching κτλ που κάνω είμαι σε ψιλοχάλια κατάσταση. Όταν είμαι όρθιος και σκύβω λοιπόν δεν μπορώ με τίποτα να φτάσω τα κάτω άκρα μου, με το βραχιόλι πλησίασα αρκετά, ενώ με το γιλέκο τα άγγιξα! Δε το πίστευα πραγματικά, κι επιτόπου έβγαλα το γιλέκο και ξαναδοκίμασα.. και απέτυχα. Βέβαια το γιλέκο κόστιζε περίπου τα 450ευρώ.. Όταν τα δοκίμασα είχα +2 strength και +1 endurance. Μου τρώγανε όμως 1 πόντο από το agility και το magic οπότε αναγκάστηκα να τα επιστρέψω.
Periklis_pap Μάρτιος 12, 2011 #39 Μάρτιος 12, 2011 Όταν τα δοκίμασα είχα +2 strength και +1 endurance. Μου τρώγανε όμως 1 πόντο από το agility και το magic οπότε αναγκάστηκα να τα επιστρέψω. [Nerd mode] Με βάση τα λεγόμενα των ευχαριστημένων χρηστών agility έπρεπε να δίνει, όχι να χάνει [/Nerd mode]
narta Μάρτιος 12, 2011 #40 Μάρτιος 12, 2011 το ξερεις ή το λες στην τυχη?εγω ξερω οτι κανουν ~4κ το καθενα επισης μπορεις να τα αγορασει ο καθενας..αν μπειτε στον συνδεσμο του cyclist που εχω βαλει στην αρχη θα βρειτε το site της εταιριας..Τυχαιο out of my bunghole νουμερο ηταν. Αλλα 4k για μια βελτίωση 3% μπορει να ειναι οκ για f1 αλλα για τον μεσο ερασιτέχνη αθλητη ειναι απλα fail. Επισης μην ξεχνατε την δυναμη της αυθυποβολης. Αν πιστευεις οτι το γιλεκο/βραχιολι σου δινει πλεονεκτημα τοτε προσπαθεις καλυτερα. Welcome to Placebo-ville. Population YOU!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.