ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2011 σπέρα είναι αλήθεια αυτά που λένε η είναι ένα τρικ για να τα κονομίσουν κάποιοι ... έχει πάρει κανένας ? αν ναι έχει δει διαφορά ... ???? ευχαριστώ εκ των προτέρων ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 Ψέμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάρτιος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 Υπήρχε περίπτωση να δούλευε δηλαδή? Τι θα έκανε δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 Υπήρχε περίπτωση να δούλευε δηλαδή? Τι θα έκανε δηλαδή?Βασίζονται σε κάποιες πολύ βάσιμες θεωρίες που μπορούν να σε βάλουν σε σκέψεις αν το ψάξεις...Αλλά αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσεις αύρες ενέργειες κτλπ, αυτά τα βραχιόλια σίγουρα δεν είναι ο τρόπος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάρτιος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 Βασίζονται σε κάποιες πολύ βάσιμες θεωρίες που μπορούν να σε βάλουν σε σκέψεις αν το ψάξεις...Αλλά αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσεις αύρες ενέργειες κτλπ, αυτά τα βραχιόλια σίγουρα δεν είναι ο τρόπος....Έχεις κάποιο λινκ να διαβάσω για αυτές τις θεωρίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 10, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 έχουν βγει γιλέκα με αυτήν τη τεχνολογία που αρχίζουν από 500 και φτάνουν τις 5κ ευρώ.δλδ τα χρησιμοποιούν ερασιτέχνες ποδηλάτες καρτίστες μέχρι όλες οι ομάδες στην f1 από τον οδηγό μέχρι αυτόν που αλλάζει λάστιχο και φυσικά στο ποδόσφαιρο...είχε κάνει ένα review ενας ποδηλατης στο cyclist..αν το βρω θα το ποσταρω..λογικά λοιπόν επιδρά αλλα αναιπαισθηταedit: http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?t=17575&highlight=%E4%EF%EA%DF%EC%E1%F3%E1+%E3%E9%EB%DD%EA%EF Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 Έχω δοκιμάσει το Power Balance και στα τεστ έχω δει τη διαφορά. Σε real life συνθήκες δεν το έχω χρησιμοποιήσει, φίλο ποδηλάτη όμως που έχω ρωτήσει μου έχει πει ότι αισθάνεται πιο κοντά στο δρόμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 10, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 Βλέποντας την απήχηση που έχει αυτή η π@@@ρια θα βγάλω και εγώ ένα για τους ποδηλάτες το οποίο θα φοριέται στον αστράγαλο. :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Μάρτιος 10, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάρτιος 10, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 Το όλο σκηνικό μου θυμίζει πριν μερικά χρόνια την ιστορία με τα βραχιόλια χαλκού που ντε και καλά θεράπευαν την οστεοαρθρίτιδα και ξαφνικά όλα τα γερόντια έγιναν βραχιολάτοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Μάρτιος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=atujz5lWLQ4]YouTube - HOW TO FOOL PEOPLE WITH THIS BALANCE TEST DEMO. USE QUANTUM SCALAR PENDANT BRACELET[/ame] Τίποτα από αυτά δεν λειτουργεί, καλύτερα φάε μια πίτσα με αυτά τα λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 10, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 σπέρα είναι αλήθεια αυτά που λένε η είναι ένα τρικ για να τα κονομίσουν κάποιοι ...έχει πάρει κανένας ? αν ναι έχει δει διαφορά ... Έχει πάρει αυτός και πίστεψέ με.....έχουμε δεί διαφορά από τότε όλοι μας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 11, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Έχω δοκιμάσει το Power Balance και στα τεστ έχω δει τη διαφορά. Σε real life συνθήκες δεν το έχω χρησιμοποιήσει, φίλο ποδηλάτη όμως που έχω ρωτήσει μου έχει πει ότι αισθάνεται πιο κοντά στο δρόμο οι περισσοτεροι λενε οτι εχουν δει διαφορα οσοι το εχουν φορεσει αλλα δε μας λενε τι..Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι φορανε ενα βραχιολι στο χερι τους...τπτ παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 11, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Καπου ειχα διαβασει οτι εγινε μηνυση στην εταιρια για απατη. Ουσιαστικα η κατασκευαστρια εταιρια δεν εχει αποδειξεις για τις βελτιωσεις που υποσχεται. Παραδεχτηκε οτι ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγ. POWER BALANCE:Το ''θαυματουργό βραχιόλι''...παραδοχή απάτης από την ιδία την εταιρεία! - POWER BALANCEto thavmatourgo vrachioliparadochi apatis apo tin idia tin etaireia Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 11, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Έχω δοκιμάσει δύο πράγματα τέτοιας "τεχνολογίας" ένα βραχιόλι κι ένα γιλέκο σε ένα ποδηλατικό κατάστημα που τα έφερε δοκιμαστικά. Το βραχιόλι μου έδωσε ένα 10% αύξηση στην ευλυγυσία και το γιλέκο πάνω από 30%!Γενικώς είμαι σαν ξύλο, παρόλο τις ασκήσεις stretching κτλ που κάνω είμαι σε ψιλοχάλια κατάσταση. Όταν είμαι όρθιος και σκύβω λοιπόν δεν μπορώ με τίποτα να φτάσω τα κάτω άκρα μου, με το βραχιόλι πλησίασα αρκετά, ενώ με το γιλέκο τα άγγιξα! Δε το πίστευα πραγματικά, κι επιτόπου έβγαλα το γιλέκο και ξαναδοκίμασα.. και απέτυχα. Βέβαια το γιλέκο κόστιζε περίπου τα 450ευρώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 11, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Nanosuit κατασταση μου θυμιζει αυτο το γιλεκο be ευλυγιστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 11, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 ρε παιδιά το γιλέκο κάνει δουλειά 100%.εδώ το φοράνε στην f1..τι να λέμε τώρα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 11, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 εγώ πήρα αυτό το βραχιόλι, να πω την αλήθεια στην ευλυγισία δεν είδα διαφορα... ...αλλα πολλές γκόμενες και πολλά λεφτά άρχισαν να έρχονται μαζεμένα ρε παιδιά. μην πω πως μου μακρινέ το πέος ισα +50 cm και δεν χωράει στο παντελόνι πια. επίσης η μυϊκή μου μάζα αυξήθηκε κατά 600% μέσα σε ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!! και πλέον σκαρφαλώνω και σε τοίχους... ...παιδιά ΜΑΚΡΙΑ! ακούγονται ωραία.. αλλα δεν υποφέρονται! σαν bodybuilder έχω γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 11, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Εχω ακουσει κατι φημες οτι τα γιλεκα αυτα τα εχει σχεδιασει ο "δικος μας" atiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 11, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Far Infrared... Δεν ειναι κάτι (πολύ) καινούριο. Υπάρχουν μελέτες που αποδυκνείουν οτι κάνει δουλειά (η τεχνολογία, οχι το γιλέκο) αλλα όλες οι προσπάθειες να βρεθεί ο μηχανισμός μέσω του οποίου δουλεύει έχουν αποτύχει...Google FIR Far Infrared Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.