paschalia Μάϊος 9, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Καταφερα να βρω το χρηματοκιβωτιο...αλλα δεν μπορω να βρω τον συνδυασμο του... Ειπα να το κανω με την σειρα...και να μην κλεψω..αλλα δεν μπορω να βρω τον συνδυασμο :devil: Κερασανθρωπε ποιος ειναι ο συνδυασμος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 9, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Εχεις ενα χαρτι με μια σημειωση για μια url....πηγαινε και κοιτα την χρονολογια!Τεσπα για να μη παιδευεσαι...1994!Μου αξιζουν τουλαχιστον συγχαρητηρια! λοοοοοοολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 9, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Ευχαριστω ΦανηςΚ . Πριν ρωτησω ειχα παει στο λινκ της σημειωσης αλλα δεν μου βγαζε καμια διευθυνση..οποτε και ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 9, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Πες μας και συ ρε πασχαλιά τον άλλο τρόπο τώρα. Εμένα με έχει φάει η περιέργεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 9, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 απο τωρα?!?! πολυ γρηγορα θελεις να το πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 9, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Πασχαλια μηπως απλα δεν υπαρχει αυτος ο τροπος?χιχιχι...Φιλικα,Φανης Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Μάϊος 9, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 το λινκ για το viridian room δουλευει... παρολαυτα ακομα δεν εχω καταφερει να συνδυασω τα αντικειμενα κι ολο κοπαναω το ρημαδοφλυτζανι... εχει κανεις καμμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Μάϊος 9, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 ρε παιδια ελεος τον κολσυνδυασμο για το virdian room τον ξερει κανεις; κουρκουτιανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Μάϊος 10, 2004 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 ειναι τα γενεθλια της κοπελας. Διαβασε το ημερολογιο πχ για σημερα θα ηταν0507 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 10, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Καταφερα και μπηκα και στο βιριντιαν αλλα το μονο που καταφερα να αναψω ...ηταν το στικ...!Πισω απο την μπλε πορτα τι ειναι ? την ανοιγω...μπαινω..αλλα πολυ σκοταδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάϊος 10, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Βγηκα κι εγω το αλλο λινκ δε δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Μάϊος 10, 2004 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 αργει κομματι να φορτωσει και πρεπει να του κανεις κλικ για να παει παρακατω.... anyway τα νευρα μου, βρηκα τον τροπο να βρασει το φλυτζανι η οτι ειναι αυτο εκει περα αλλα κατι ακομα λειπει...... και καθε φορα ξεκιναω απο την αρχη.... (παρεπιμτοντως αει σιχτιρ με τις αναποδες ημερομηνιες, εκατο φορες δοκιμασα τα γενεθλια της σαν 0705!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 10, 2004 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Πρέπει να βάλετε και τους κινέζικους χαρακτήρες στον σταυρό ανάλογα με την αρίθμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Μάϊος 10, 2004 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 λοιπον, εχω το κουτι για τη ρημαδοψυχη του που εβγαλε τη δικη μου, τον αναπτηρα, το cd, τις δυο φωτο, τα φυτιλια, και τη μπυρα... εχει ξαπλωσει ο ηλιθιος πανω την αλυσιδα και δεν μπορω να την παρω (παιρνεται η τζαμπα ζαλιζομαι α, εχω και την κορνιζα.. τι στον κορακα μου λειπει μη το κοπανησω χαμω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 10, 2004 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Πρέπει να βάλεις την φωτογραφία του άντρα στην κορνίζα και το σιντι στην θήκη του. Την αλυσίδα δεν την παίρνεις, απλά να την έχεις ξεκλειδώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Μάϊος 10, 2004 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 still something missing... παναθεμα τον τον ψοφιο! Εχω πανω το κουτι της μπυρας, τα φιτιλια, την κορνιζα με τη φωτο, και το cd με τη θηκη.... τι εχω χασει;;;;;; κλαψ!!!! αν ξανακουσω ντιν θα παθω υστερια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Μάϊος 10, 2004 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 αμαν κυριε κερασια στειλε μου ενα utu ξενυχτησα να ψαχνομαι!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 10, 2004 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Η μπύρα πρέπει να είναι κρύα όπως λέει και το ημερολόγιο. Βάλτην στο ψυγείο για λίγη ώρα και βγάλτην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Μάϊος 10, 2004 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 μηπως να την πιω κιολας (εχω πιει τρεις και καθε ντιν μου κανει τα νευρα μανταλακια!!!!) πολυ θα ηθελα να τον κανω σουπα τον ηλιθιο.... το αλλο ητανε πιο ευκολο!Αει σιχτιρι νυχτιατικα toshimitsu πως σε λενε μας εκανες τα νευρα μανταλακια.... ευχαριστω κυριε κερασακι!!!!!! νασαι καλα!!!! (ειμαι και κλειστοφοβικη!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 10, 2004 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 Αρχική απάντηση από princess [Σήμερα, στις 00:46] αμαν κυριε κερασια στειλε μου ενα utu ξενυχτησα να ψαχνομαι!!!!!!!! Συγγνώμη ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.