Jump to content

Βρειτε τον τροπο να βγειτε..

paschalia

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Ψαχνοντας για παιχνιδακια τετοιου στυλ επεσα και στο παρακατω.

http://www.albartus.com/motas/

οποιοι το εχετε ηδη τερματισει..-καθοτι ειναι παλιο- πειτε μου ΠΩΣ μπορει κανεις να βγει απο το τελευταιο δωματιο!

Εχω απο χτες που το παλευω..και μου'χει σπασει τελειως τα νευρα..

Βαιεεε ζεις? -ασχετο αλλα εχει να φανει απο προχτες...μπας και το εσπασε το πισι τελικα?!

υπαρχει τροπος να σωσω το viridian στο δισκο?

στο πρωτο room ηταν πολυ ευκολο ενα search για *.swf αρχεια και save στο δισκο.

Στο viridian το κολπο δεν πιανει μολις τρεχω το αρχειο μου λεει οτι πρεπει να ειμαι συνδεμενος στο νετ

αν ξερει κανεις ας δωσει τα φωτα του

Εχει παιξει κανεις αυτο το παιχνιδι? http://www.marleentimmer.com/worteldrie/milkiw/english/game.html

Προσπαθω πολυ ωρα τωρα να καταφερω να καταλαβω τι στο καλο πρεπει να κανεις με τα χρωματα-αυτα που ειναι διπλα στην αφισα του κλοουν και δεν μπορω..!

Αρχική απάντηση από cleever [Σήμερα, στις 01:11]

εγώ το τερμάτισα αλλά πως είσαι σίγουρος ότι είσαι στο τελευταίο δωμάτιο...?? :p

ότι θες στείλε ΠΜ να σου πω ;)

Βασικα -οπως λεει και το ψευδωνυμο μου + ο καθρευτης μου.. - ειμαι Η πασχαλια και ειμαι σιγουρη οχι σιγουρος.

Και τελικα το τερματισα!

Δωδεκα πιστες-δωματια ειναι ολο το παιχνιδι.

Ευτυχως ρωτησα μια φιλη που της το ειχα δωσει και με εβγαλε!! αλλιως ακομα θα παιδευομουν...!

Τωρα βεβαια παιδευομαι με αλλο...

Το πισι δεν το γλυτωνει το σπασιμο τελικα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.