Jump to content

Βρειτε τον τροπο να βγειτε..

paschalia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

http://www.momchill.com/crimson_room.swf

Δεν ξερω αν καποιος το εχει δει -πετυχει καπου στο νετ αλλα οποιος δεν το εχει δει ειναι πολυ καλο.

Ντιτζειντι δεν ξερω αν για σενα ειναι παλιο...:p :P :p αλλα εγω σημερα το ανακαλυψα...:p :P -αυτη η φατσουλα ειναι τελεια λεμε!

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Εχω βρει τα 3 κλειδια...το καλωδιο...ενα κοκκινο κουτι...το δαχτυλιδι...μια cdθηκη και μια σημειωση με μια url...μια κασετα...μια μπαταρια...ενα μετταλλικο stick...και μου μενει ενα αντικειμενο ακομα...και δεν το βρισκω!

Και ακομα δεν ανοιγει η πορτα! Που πρεπει να ψαξω?

Ααααα, αυτό πρέπει να το βρεις εσύ. Ψάξε λίγο πιο καλά στην κουρτίνα και στο κρεβάτι.

Λοιπον...συναρμολογησα και τον projector και κουνιοταν ενα ανθρωπακι!

Την κουρτινα την εψαξα....και το κρεβατι το εψαξα!

Γκρρρρρρ!

Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 11:44]

Βγήκα, βρες το κατσαβίδι!

Εγω,βασικα,.βγηκα χωρις να βρω το κατσαβιδι..και με το λαστ κλειδι να εχει μεινει αχρησιμοποιητο..

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 12:22]

Εγω,βασικα,.βγηκα χωρις να βρω το κατσαβιδι..και με το λαστ κλειδι να εχει μεινει αχρησιμοποιητο..

Πως το έκανες αυτό;

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 12:35]

περιμενεις να σου πω?!

Το κατσαβιδι ομως που βρισκεται?!

Μα εγώ βγήκα. Το κατσαβίδι είναι στον τοίχο που παίζει το βίντεο μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο. Το σημάδι που δείχνει το ανθρωπάκι μόλις σταματήσει το βίντεο πατήστε κανα 2 φορές και θα φανεί ένα τετράγωνο.

Το ξερω κερασανθρωπε οτι βγηκες αλλα ετερο εκατερο :)

Τα μυστικα δεν αποκαλυπτονται..:p :P

χμμμμ το λινκ δουλευε χτες κανονικα,σημερα τα'παιξε μαλλον.... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.