Arxagelos Οκτώβριος 21, 2011 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2011 Ασχολείται κανείς μαζί του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 22, 2011 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Εγω καηκα λιγουλακι αλλα θα το παρατησω εντος ολιγου. Πρωτη φορα παιζω heroes... απο King's Bounty προερχομαι και μου αρεσει που αραζεις, στριβεις τσιγαρακι, παιζεις χωρις αγχος κλπ κλπ οποτε ειπα να δοκιμασω και αυτο. Εβγαλα το "training" με τον duke και πηγα στο 2ο campaign με την... ψοφια αδερφη, αλλα με το που παιρνω το πρωτο καστρο, και ανοιγουνε οι πορτες και μου ξαμολιεται o πρωτος ηρωας της Ιερας Εξετασης παιρνω πουλους γιατι δεν εχω προλαβει σε μια βδομαδα που κανει να μου την πεσει, να μαζεψω κανα στρατο να αναπληρωσω... Χανω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 22, 2011 Author #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Χανω κατι? Εκτός από το χρόνο σου; Πέρα από την πλάκα, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για το παιχνίδι. Θα το δοκιμάσω και εγώ από βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 22, 2011 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Πειράζει που παίζω ακόμα το 3 complete!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 22, 2011 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Και εγώ το παράτησα γι αυτό σας ρωτάω. Το παιχνίδι έχει πρόβλημα με την A.I. και σοβαρό μάλιστα, σε κλέβει μπροστά στα μάτια σου. Είμαι στην 3η αποστολή του Stronghold και δεν μπορώ να την βγάλω με τίποτα ακόμα και στο easy. Ενώ μου κάνει επίθεση με τους καλύτερου ηρωες που έχει το cpu, πριν καν τελειώσει η εβδομάδα και ενώ τους έχω σκοτώσει μου ξανα έρχονται φουλαρισμένοι στα τέρατα! και άντε πάλι απο την αρχή. Πολλά τα παράπονα και στα official με το κυριότερο η απουσία να μπαίνεις στις πόλεις σου και να τις μανατζάρεις. Θα βγει patch λένε που θα προσθέσει αυτή την επιλογή. Αφαίρεσαν οι ούνοι το καλύτερο στοιχείο της σειράς και το αντικατέστησαν με παραθυράκια! Κατα τα άλλα δεν μου αρέσει που δεν έχει black/green/red dragons ελπίζω με καποιο expansion να προσθέσουν και αλλο faction. Δεν μου αρέσει που αφαίρεσαν 2 ressurses για να κανουν το παιχνίδι πιο arcade. Αυτό που με τσατίζει ρε γμτ, αφού ξέρεις τι αρέσει στο κοινό σου(heroes 3) γιατί πειραματίζεσαι με μλκες? Ακόμα και να παίρνανε το H3 και να το κάνανε Remake HD θα πουλούσανε περισσότερο. Απο την άλλη σκέφτομαι ίσως για αυτό έγινε και η αλλαγή στο όνομα, απο Heroes Of M&M σε M&M Heroes για να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την σειρά, η οποία όμως τρώει το κράξιμο της αρκούδας απο τους fans. Το έχω παρατήσει τώρα γιατί δεν παίζεται περιμένω να βγει κανένα patch. Παρά τις 2 αναβολές στην κυκλοφορία, παρά το feedback της beta το παιχνίδι βγήκε με πολλά προβλήματα. Κρίμα γιατί απο γραφικά animation art μουσική κτλ είναι πανέμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Οκτώβριος 22, 2011 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 Ναι όντως τα δρακάκια και εμένα μου έλειψαν. Το φουλάρανε όμως στα elementals. Και εγώ είχα να παίξω heroes από το 3, αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε παρά τα ψεγάδια του. Είναι ό,τι πιο κοντά στο 3 ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Οκτώβριος 22, 2011 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2011 αν βαζανε τα καινουρια γραφικα και spell οπως ειναι,πανω στο gameplay του ΙΙΙ το game θα γινοταν αριστουργημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Απρίλιος 19, 2012 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Might and Magic: Heroes VI gets a new update; adds auto-matchmaking feature Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιούνιος 15, 2012 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Might & Magic Heroes VI – Pirates of the Savage Sea Pack coming this July | DSOGaming | The Dark Side Of GamingToday, Ubisoft announced that the first adventure pack for the universally acclaimed Might & Magic Heroes VI will be made available for Windows PC on July 12th, 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιούλιος 12, 2012 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Might & Magic[ame=http://www.youtube.com/watch?v=eavb_g8zmU4]Might & Magic Heroes 6 Pirates of the Savage Sea Trailer [uK] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 13, 2012 Author #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Το Voice Over είναι απαράδεκτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιούλιος 17, 2012 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Επιτέλους βγήκε το 1.5 update που ενσωματώνει τα Town screens! Καιρός για Heroes λοιπόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.