nobig Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2011 Σιγά σιγά θα επεκτείνω το NAS μου και δεν μου φτάνουν οι 5 θέσεις που έχει το κουτί μου. Ψάχνω να βρω ένα πυργάκι εξωτερικό που να έχει 4 θέσεις 3.5 χωρίς τροφοδοτικό και RAID μπλιμπλικια. Ουσιαστικά δηλαδή να μου βγάζει 4 sata απο πίσω και ένα molex για να τροφοδοτήσω τους σκληρούς, απλά πραγματάκια δηλαδή χωρίς multipliers κτλ. Αν είναι να δώσω περισσότερα απο 40-50€ πάω να πάρω ένα καινούργιο κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Μάρτιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 τόσο φτηνά δεν νομίζω να βρεις οπότε μάλλον σε καινούργιο κουτάκι σε βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Μάρτιος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 Παιδιά για τι κουτί μιλάτε; Εγώ μόνο τα NAS ξέρω, τα οποία είναι ακριβά, γι' αυτό δεν έχω πάρει μέχρι σήμερα. Υπάρχουν και άλλα κουτιά για δίσκους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ce6at Μάρτιος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 Φιλε δυσκολα να βρεις κατι οικονομικο απλα τσεκαρε το λινκ:http://www.raidsonic.de/en/products/external-cases.php?we_objectID=6167 Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Μάρτιος 12, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 Κάτι τέτοιο θα σου έκανε;http://www.quietpc.com/gb-en-gbp/products/caseaccessories/zm-hdr1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 14, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Μάλλον σε κάτι στο στυλ zalman θα πάω και το πολύ πολύ να το ντύσω απέξω, υπάρχει το zalman sτην ελληνική αγορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Μάρτιος 14, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Όχι φίλε, αλλα να σε πληροφορήσω, ότι έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο site πολλές φορές, και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. (Πρεπιμπτόντως, έχω πάρει και 2 τέτοια cages) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.