ProPitsiriko$ Μάρτιος 14, 2011 #21 Μάρτιος 14, 2011 Εγω παντως με 17" eizo CRT μεγαλωσα και δεν επαθα κατι ( αυστηρα ομως στα >=100hz και παντα με σχετικα χαμηλο brightness ) οποια και να παρεις οπωςδηποτε στερεωσε την στον τοιχο ξερω κοσμο που λογω ανυπαρκτου χωρου στο γραφειο εχει και τις 22 ιντσες κολλητα στην μαπα του, εγω απεχω σχεδον μισο μετρο απτην 2233RZ και δεν ειχα ποτε προβλημα. Εγραψες κατι που λεει πολλα...τουλαχιστον για εμενα ''eizo''! Στο νετ ειχαμε crt LG πριν απο 5 χρονια!(ισως και παραπανω) και εγω στο σπιτι μια nec tft ..! Οποτε με το που καθομουν λιγο παραπανω στο νετ ποναγαν τα ματια μου και ψηνοταν το κεφαλι μου..!!
Pokemon640 Μάρτιος 15, 2011 #22 Μάρτιος 15, 2011 Εγώ με CRT δεν είχα πρόβλημα, αλλά οι LG ήταν της κακιάς ώρας !! το ίδιο και κάτι hitachi και κάτι άλλες μάρκες.Eizo-Lacie(electron blue)-Samsung-Philips-Sony-Sun microsystems(SONY)-viewsonic (CRT όλες) = Αθάνατες οθόνες, και 100 χρόνια να περάσουν δεν θα τις αλλάξεις !!:dance3: και μερικές από αυτές, service να θέλουν τις επισκευάζεις, τις λυπάσαι να τις πετάξεις, είναι οθόνες με αξία όπως και να το κάνουμε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.