Jump to content



Νεα οθονη LED η οχι ?


michalos

Recommended Posts

Καλημερα

Θα αγορασω νεα οθονη 22" και ειδα οτι η philips 22" led - DVI εχει 145 ευρω, και η philips 22" ακριβως το ιδιο μοντελο με DVI χωρις LED εχει 130 ευρω.

Αξιζουν να δωσω τα 14 ευρω παραπανω για το μοντελο με LED?

Link to comment
Share on other sites

michale σιγουρα υπαρχει ακομα η υπεραξια στην τεχνολογια led αλλα εχει μικρυνει αρκετα η ψαλιδα, τα 14ευρω δεν θα στα δωσει απο καταναλωση αν και παιζει μαποια μικρη διαφορα, θα στα δωσει σε πιο ευκολα contrast και στην μεταπωληση αργοτερα.

οποτε ναι, αν μεταξυ των 2, την led.

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι κ νεα, οπου γυρισεις led βλεπεις, 2-3 χρονια εγγυηση εχεις, δεν σε νοιαζει.

Η led εχουν και καλα το απολυτο μαυρο, εγω στο μεταφραζω αλλιως, σε σκοτεινες σκηνες πιθανως πιο ευκολα να βγαλει την σκηνη, παντα αναλογα με το ιδιο σε ccfl μοντελο.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο με μαυρο το εχετε πιστοποιησει για τις LED ? Γιατι και εγω περιμενα πως και πως την XL2410T που εβγαλε η BenQ σε συνεργασια με την Zowie αλλα τελικα πατωσε, ναι μεν εχει καλα επιπεδα μαυρου αλλα το backlight bleed ειναι απαραδεκτο BenQ XL2410T review - FlatpanelsHD

Πρακτικα για μενα το μονο πλεονεκτημα ειναι η χαμηλοτερη καταναλωση, ολα τα αλλα ειναι θεμα πανελ κατα 90% .

edit : εγω θα ελεγα να παρεις καποιο μοντελο στα 120hz οπως την vx 2268wm της viewsonic εφοσον παιζεις cod, στα 120hz/125fps θα το νιωθεις και θα το βλεπεις γυαλι, πας ενα κατοσταρικο πιο πανω αλλα αφου προκειται για gaming θα δεις αρκετη διαφορα στο εγγυομαι.

Link to comment
Share on other sites

Dell Ultrasharp U2311H 23" | Skroutz.gr :lock:

ασε τα led και τα marketing και πάρε την οθόνη που έχει το μισό forum :)

Δυστυχως τα οικονομικα δεν επιτρεπουν και πολλα...και τα 145 με το ζορι βγαινουν.

Βασικα ελεγα να παρω μια 20αρα για το pc του παιδιου, αλλα μετα λεω αν ειναι να δωσω 100 ας δωσω λιγα παραπανω να αλλαξω την δικη μου 22αρα samsung που δεν εχει dvi και ειναι 1680χ1050 και να παρω μια οικονομικη με dvi k καλυτερη αναλυση

οποτε παω για αυτην :

http://www.skroutz.gr/s/292264/Philips-222EL2SB-22%22.html

που ειναι καλυτερη λογω LED απο αυτην που σκεφτομουν αρχικα :

http://www.skroutz.gr/s/290738/Philips-222E2SB-22%22.html

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον φιλε μου , αυτο με το μαυρο ισχυει σιγουρα. Τωρα στις 21,5 δεν θα δεις διαφορα νεγαλη. Προτεινω να κανεις κρατη και να παρεις κατι μεγαλυτερο.(εγω εχω 20αρα και θελω να αλλαξω και ψαχτηκα αρκετα) . Πριν παρεις κατι πηγαινε σε ενα κοτσοβολο , μουλτιραμα πλαισιο κλπ και ζητα να δεις διαφορα σε led-lcd στα hz και δες τι τελικα θα σου αρεσει. Φιλικα παντα και με διαθεση να παρεις κατι που θα σου κανει αισθηση :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν λεω πολυ καλη η Dell αλλα τα 210 + μεταφορικα=220...ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!

Δεν μπορω να ανεβω εκει παιδια sorry!

μεχρι 150 που παω ειναι μεγαλη υπερβαση!

Βασικα μια 20" ηθελα για το pc του παιδιου (εχει 17" crt τωρα,οχι οτι καλυτερο για pc παιδιου) και ειπα να δωσω κατι παραπανω να παρω 22" να την στερωσω στον τοιχο για να εχει και μια σχετικη αποσταση απο τα ματια του , γιατι παει συχνα και κολλαει πανω στην οθονη!

Θελω να με βοηθησετε στο εξης :

LED PHILIPS 222EL2SB

Περιφερειακά & Αξεσουάρ :: Περιφερειακά Η/Υ :: Οθόνες :: LED PHILIPS 222EL2SB 5MS 20000000:1DVI - E-Gate just Open the Gate....

ή αυτην

LG E2260T-PN 22'' LED TFT PIANO BLACK

LG E2260T-PN 22'' LED TFT PIANO BLACK - - E-SHOP.GR

ή αν εχετε κατι αλλο σε led , ομως μεχρι 150 max να το προτεινετε

Link to comment
Share on other sites

Εφοσον λοιπον σκευτεσαι τα ματια του παιδιου καλο θα ηταν να παρεις την U2311 που σου ειπε ο Junior και που εχουν παρει τα μισα forum της Ελλαδας..!

Οτι πληρωνεις παιρνεις..και σιγουρα οταν μιλαμε για ματια πληρωνουμε χοντρα...ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τα ματια ενος μικρου παιδιου που ειναι ευαισθητα. Μια οθονη προκαλει πονοκεφαλους οταν δεν ειναι σωστα σεταρισμενη και χρησιμοποιειται λαθος.

Και πιστεψε με το ξερω πολυ καλα... Γιατι απο την οθονη του σπιτου οταν καθομουν στις crt στο νετ (πριν 4 χρονακια) με επιανε το κεφαλι μου και κουτουλαγα σαν το κοτοπουλο μετα απο ενα 3ωρακι στο lan.

Μην κανεις το λαθος για το 70αρι..κοψε λιγο απο τις δικες σου αναγκες να του την παρεις...Σιγουρα την διαφορα δεν θα την δεις τωρα αλλα σε μερικα χρονια... :hm:

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως με 17" eizo CRT μεγαλωσα και δεν επαθα κατι :p ( αυστηρα ομως στα >=100hz και παντα με σχετικα χαμηλο brightness ) οποια και να παρεις οπωςδηποτε στερεωσε την στον τοιχο ξερω κοσμο που λογω ανυπαρκτου χωρου στο γραφειο εχει και τις 22 ιντσες κολλητα στην μαπα του, εγω απεχω σχεδον μισο μετρο απτην 2233RZ και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Εγω προσωπικα βλεπω τις τηλεορασεις LED ως αφορμη αγορας μιας απλης καλουτσικης LCD τηλεορασης. Επειδη απλα βοηθησαν στην μειωση τιμων των LCD τηλεορασεων και ετσι ειναι μια καλη ευκαιρια αγορας μεγαλης και ποιοτικης τηλεορασης.

Βεβαια αν εχεις την οικονομικη ανεση μπορεις να πας σε μια LED τηλεοραση με καλυτερη ποιοτητα εικονας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.