ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2011 να ρωτήσω το έχει κανένας ... ? να πει καμιά εντύπωση γιατί ο father μου έχει πάθει αγοραστική κρίση θέλει να αγοράσει κάτι ...Turbo-X Full HD Media Player Oscar 1TB (HDMI, WiFi, USB2.0 Host) - Media Players - plaisio.grευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 Αν και το αγορασε ο θειος μου απο ebay με αλλη no name ονομασια δε γνωριζω πως του πηγαινει. Παρα ταυτα μπορεις να βρεις πληροφοριες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάρτιος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 Αν και το αγορασε ο θειος μου απο ebay με αλλη no name ονομασια δε γνωριζω πως του πηγαινει. Παρα ταυτα μπορεις να βρεις πληροφοριες εδωΜήπως έχεις link από τον πωλητή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 IntelligentPro items - Get great deals on 1080p HDMI Wireless Network H.264 MKV HD Media Player items on eBay Stores!Υπαρχουν 2 μοντελα...το oscar likeκαι ενα με εσωτερικο 2.5αρι...αυτο εχω εγω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.