spH3RiCal Μάρτιος 6, 2012 #261 Μάρτιος 6, 2012 Τα slim dvds εχουν δικο τους καλωδιο, δε μπορεις να βαλεις κανονικο sata.. Υπαρχει περιθωριο παντως, δες εδω Baby SATA - SATA cable length management tutorial by MetkuMods - Because you love your hardware! επισης ισως να σου κανει η λυση της πλακετας μετατροπης..
mchls Μάρτιος 6, 2012 #262 Μάρτιος 6, 2012 [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] :-O:-OΜ:-O:-OΠ:-O:-OΡ:-O:-OΑ:-O:-OΒ:-O:-OΟ:-O:-O
Lakisss Μάρτιος 6, 2012 Author #263 Μάρτιος 6, 2012 spH3RiCal έγραψε: Τα slim dvds εχουν δικο τους καλωδιο, δε μπορεις να βαλεις κανονικο sata.. Υπαρχει περιθωριο παντως, δες εδω Baby SATA - SATA cable length management tutorial by MetkuMods - Because you love your hardware! επισης ισως να σου κανει η λυση της πλακετας μετατροπης.. Soon...
AgentCain Μάρτιος 14, 2012 #265 Μάρτιος 14, 2012 Σε πιάνει το μάτι [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=K8iqwhaJ720&feature=related]Ground Metal - YouTube[/ame]
Lakisss Μάρτιος 17, 2012 Author #266 Μάρτιος 17, 2012 Project ''Bista''. Part -9 (Στήριξη μητρικής - episode 1) Καλημέρα/σπέρα. Μιας και περιμένω ακόμα τους λαστιχένιους αποστάτες για τους δίσκους από το ebay, αποφάσισα να προχωρήσω στο επόμενο part και να τοποθετήσω την μητρική. Το ένατο part είναι μπορώ να πω η γένεση του project. Από εδώ ξεκίνησε η ιδέα...είναι αυτό το ''κλικ'' που σου έρχεται στο μυαλό βλέποντας κάτι. Από την στήριξη της μητρική ξεκίνησαν όλα, ξετυλίχτηκε τι κουβάρι, και είδατε όσα σας έχω παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Αρκετά όμως με τις φλυαρίες μου...''στο ψητό''. Κόπηκε ένα κομμάτι αλουμινίου πάχους 3mm. Έγιναν οι μετρήσεις, μαρκαρίστηκε και πονταρίστηκε. Ανοίχτηκαν οι τρύπες των 5 και 3.20mm. Σ' αυτές των 3.20mm. ανοίχτηκαν σπειρώματα για Μ4 βίδες. Πάμε τώρα όπως σας είπα και στον πρόλογο, στην ιδέα που ξεκίνησε το project. (έτσι είχε ξεκινήσει και το Project Plexi) Καρέ αλουμινίου 50x20mm. Προσέξτε ότι από την άλλη μεριά είναι μαρκαρισμένα με μαρκαδόρο. Λεπτομέρεια αλλά έχει σημασία...είναι η πλευρά που πάταγαν στο πριόνι, και πρέπει να μονταριστούν με τη σωστή φορά για να έχουν καλή εφαρμογή μεταξύ τους. Τα καρέ μαρκαρίστηκαν και πονταρίστηκαν Εδώ τρυπημένες. Η μια τους πλευρά έχει τρύπες διαμέτρου 5mm. ενώ η άλλη 8mm. Τα κομμάτια βιδώθηκαν στο αλουμίνιο. Τα σημεία στήριξης των καρέ. Εκ των έσω. Η βίδα περνάει επάνω από την τρύπα των 8mm. και σφίγγει στην απέναντι των 5mm. Συνεχίζουμε με το τέταρτο κομμάτι όπου και μαρκαρίστηκε. Ανοίχτηκαν δύο μεγάλες τρύπες ώστε να χωρέσει η λάμα, και ανέλαβε η σέγα. Το φινίρισμα φυσικά με λίμα. Μετά από ώρα βρισκόμαστε εδώ: Η ιδέα βέβαια απείχε δύο χιλιοστά από την τελειότητα, χιλιοστά που έπρεπε να αφαιρεθούν από το πλακάκι του back panel με ψαλίδι λαμαρίνας. Επιτέλους! Προσέξτε πόσο οριακά βρίσκονται τα άκρα του στα πλαϊνά εσωτερικού του καρέ. Εδώ βοήθησε το ψαλίδι λαμαρίνας, καθώς χωρίς το ελαφρό κόψιμο δεν θα χωρούσε. Έπεται συνέχεια... Για τυχόν απορίες στη διάθεση σας. Ευχαριστώ.
redbighunter Μάρτιος 18, 2012 #267 Μάρτιος 18, 2012 φιλε Laki μπορεις να μου πεις ακριβως διαστασεις του backplate της μητρικης? ανυπομονω να βω τη συνεχεια του mobo tray!
Seafalco Μάρτιος 18, 2012 #268 Μάρτιος 18, 2012 Νικόλα :T: Μια πρόταση για να δέσει καλύτερα το πλαίσιο των αλουμινένιων προφιλ της βάσης: Αυτό το πλακίδιο μπαίνει στο εσωτερικό των σημείων που συναντώνται τα προφίλ. και αφού γίνουν τρύπες και στα προφίλ και στα πλακίδια, φρεζάρονται οι των προφίλ και ανοίγονται πάσα στα πλακίδια. Έτσι οι γωνιές του πλαισίου θα είναι δεμένες και στο κάτω μέρος τους, και όχι μόνον στην πλάκα του αλουμινιου που στηρίζεται η μητρική.
Lakisss Μάρτιος 18, 2012 Author #269 Μάρτιος 18, 2012 redbighunter έγραψε: φιλε Laki μπορεις να μου πεις ακριβως διαστασεις του backplate της μητρικης?Οι διαστάσεις είναι 4.4 x 15.9 cm.[MENTION=15018]Seafalco[/MENTION] δεν κατάλαβα ποια προφιλ της βάσης εννοείς.
Seafalco Μάρτιος 18, 2012 #270 Μάρτιος 18, 2012 Νίκο εδώ λέω: Βέβαια το πλακίδιο αυτό θα είναι εσωτερικά , μέσα στα καρε΄του αλουμινίου, θα φαίνονται μόνο οι βίδες και αυτές θα είναι φρεζάτες, για να μην εμποδίζουν ότι άλλο σκέφτεσαι να φτιάξεις. Έτσι το πλάισια με τα καρέ θα είναι δεμένο και στην άλλη πλευρά των πλαϊνών που το απαρτίζουν.
tazerom Απρίλιος 26, 2012 #273 Απρίλιος 26, 2012 τι έιπες τώρα έπεισες την HARIBO να σπονσοράρει!!!!!!lool ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!! :p:p:p:p
Guest Απρίλιος 26, 2012 #274 Απρίλιος 26, 2012 Μπράβο Φοβερή δουλειά το ένα κομμάτι που έβλεπα καλύτερο από το άλλο και βγάζουν ένα καταπληκτικό σύνολο ανυπομονώ να δω και τη συνέχεια
Lakisss Απρίλιος 29, 2012 Author #275 Απρίλιος 29, 2012 Project ''Bista'': New sponsor! Καλημέρα/σπέρα. Ξέρω, ξέρω...έχω αργήσει να κάνω update, αλλά σύντομα υπόσχομαι να επανέλθω δυνατά. Πολύ χαρούμενος σήμερα, αφού ένα νέο στολίδι ήρθε να προστεθεί στο project μου. Χρειαζόμουν ένα full modular τροφοδοτικό και όπως φαίνεται το TheLab έκανε και πάλι το θαύμα του. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον [MENTION=23]DJD[/MENTION] για τις πρώτες συνεννοήσεις, και τον [MENTION=403]crmaris[/MENTION] για τις συμβουλές και τη μεσολάβηση απόκτησης του psu. Φυσικά το Lab δεν θα μπορούσε παρά να με προμηθεύσει με το καλύτερο, όπως το Seasonic X-660. Να ευχαριστήσω εδώ και την Seasonic για την ευγενική χορηγεία της!Welcome to Seasonic USA Το τροφοδοτικό αυτό το έχετε γνωρίσει ξανά μέσα από τις σελίδες του Lab, στη μικρότερη έκδοση των 560watt. To review θα το βρείτε εδώ http://www.thelab.gr/power-supplies-reviews/seasonic-x-560-seasonic-goes-gold-again-85411.html#content_start το οποίο απ' όσο μου εξήγησε ο Άρης ανήκει στην ίδια πλατφόρμα με το Χ-660, οπότε μιλάμε για ένα πραγματικά καλό τροφοδοτικό...superb recommended όπως το χαρακτήρισε και ο Άρης. Δεν το αποκαλείς και φτηνό (165euros τιμολογούνταν σε Ελληνικό κατάστημα πριν μερικές ημέρες), αλλά πραγματικά αξίζει! Ας δούμε λοιπόν μερικές φωτογραφίες από το Seasonic X-660. Η όμορφη συσκευασία που περικλείει το τροφοδοτικό μου επιφύλασσε μία όμορφη έκπληξη στο ανοιγμά της! Τα θυμάστε αυτά? HARIBO! Η Seasonic φρόντισε να με γλυκάνει και μου θύμισε και λίγο απ' τα παιδικά μου χρόνια... Πάμε στα συνοδευτικά του τροφοδοτικού. Πλήρες εγχειρίδιο χρήσης, δεματικά τακτοποίησης καλωδίων και βίδες στήριξης σε πρώτη φάση. Πολύ όμορφο το βαλιτσάκι που έχει δημιουργήσει η Seasonic για την X-SERIES. Ανοίγοντας το σε πρώτη φάση αποκαλύπτει το καλώδιο τροφοδοσίας των 220volt. Γυρίζοντας από την άλλη έχει δύο μεγάλες θήκες που φιλοξενούν την καλωδίωση. Χρησιμοποιείς ότι έχεις ανάγκη, και τα υπόλοιπα στο βαλιτσάκι τακτοποιημένα και μαζεμένα...όμορφα! Η υπερπλήρης καλωδίωση. Το τροφοδοτικό βρίσκεται σε μία βελούδινη θήκη. Όπως λέει και η επισήμανση ο ανεμιστήρας δεν λειτουργεί υπό χαμηλό φορτίο, γεγονός που συμβάλει στα χαμηλά επίπεδα θορύβου. Το Seasonic X-660 κάτω από τον φακό. Δεν άντεξα στον πειρασμό...παραβίασα την ταινία ασφαλείας για να σας δείξω το εσωτερικό του. Αυτό ήταν λοιπόν το Seasonic X-660. Να ευχαριστήσω ξανά την Seasonic για την παραχώρηση του psu, και τον Άρη για την βοήθεια του Για τυχόν απορίες στη διάθεσή σας. Ευχαριστώ.
asbatey Απρίλιος 29, 2012 #278 Απρίλιος 29, 2012 να ξερες μονο ποσο καιρο το γλυκοκοιταζω και του κλεινω το ματι,αλλα αυτο τιποτα.αταραχο,εκει στην τιμη του... καλοριζικο και καλοδουλευτο!!
johnko1 Μάϊος 10, 2012 #279 Μάϊος 10, 2012 πολύ καλή δουλεία.Και εγω είμαι στα πρώτα βήματα εξοικείωσης με το αλουμίνιο,αλλά μόλις είδα τι φτιάχνεις εδώ μαγεύτηκα!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.