javaneze: Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2011 Σορρυ αν εχει ξαναπαιξει το λινκ, απλα το ειδα, εντυπωσιαστηκα kαι ειπα να το ποσταρω για οποιον του εχει ξεφυγει. Spoiler: Ειναι να σου τρεχουν τα σαλια ετσι; Περ'σοτερες φωτο κ worklog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_rx8 Μάρτιος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Γ@μώ τις δουλειές.Πολυ όμορφο κ πολύ προσεγμένο.Απλά κορυφή. Απο θέμα mobo φαντάζεστε επιδόσεις σε 3DMark με 7απλό sli or cf κ 48GB ram. 12 slot x 4GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Μάρτιος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 Με τους παπαδες που χει κανει. δεν δινω φραγκο για επιδοσεις. τριπλα και τετραπλα sli 48giga πενταπυρηνους οκταπυρηνους κουκουρουκου πυρηνους, οποιος εχει φραγκα παιρνει. αλλα το μερακι την ορεξη και την δουλεια που εριξε ο τυπος δυσκολα. ποοοολυ δυσκολα. απαιχτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Μάρτιος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 ρε παιδιά τι μητρική ειναι τούτη? με 2 επεξεργαστές?:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 12, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 ρε παιδιά τι μητρική ειναι τούτη? με 2 επεξεργαστές?:shout: Αυτή είναι Πραγματικά πάρα πολύ καλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Μάρτιος 12, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 πολυ έξυπνη δουλεια το κουτακι ιδιοκατασκευη για τα ψυγεια επάνω.οι γνωστες εταιρειες ηδη θα επρεπε να κατασκευαζαν τετοια.Κατα τ'αλλα το μηχανημα ειναι εντυπωσιακο και πολυ δυνατο, μπράβο του τύπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάρτιος 12, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 Η δουλεία που έκανε ο άνθρωπος είναι φοβερή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Μάρτιος 15, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 beware of Κοπρίτης he will make one SR-2 in a week or two Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάρτιος 17, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Dear Santa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 18, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2011 σωστός τίτλος του τόπικ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 26, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Απλά φοβερό!Εμ αυτά είναι...άμα έχεις τα γκαφρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Μάρτιος 26, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Απλά φοβερό!Εμ αυτά είναι...άμα έχεις τα γκαφρά! + χρόνο και χώρο κάνεις παπάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 26, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Συμπαθάτε με, αλλά εγώ θεωρώ σοβαρό modding τα παρακάτω. Ο άνθρωπος ''πραγματικά κεντάει'', ο καλύτερος για μένα παγκοσμίως. Scratch Build Na'ir al Saif - bit-tech.net Forums Scratch Build Cygnus X1. - bit-tech.net Forums Αυτό είναι σε εξέλιξη: Scratch Build Cor Leonis. Update No 2 March 21 - bit-tech.net Forums Θα σας πέσουν τα σαγόνια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 26, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Όντως πολύ ωραία αλλά δεν είναι υδρόψυκτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Μάρτιος 26, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Όντως πολύ ωραία αλλά δεν είναι υδρόψυκτα!Ακόμα καλύτερα (για εμένα πάντα).Την φοβάμαι την υδρόψυξη και αφού πλέον αν χρειάζομαι περισσότερη δύναμη αγοράζω καλύτερο κομμάτι. Για εμένα πέρασαν οι εποχές του oc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 26, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Για μένα φίλε μου οι εποχές του o\c είναι ακόμα ζωντανές και με το παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Μάρτιος 26, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Για μένα φίλε μου οι εποχές του o\c είναι ακόμα ζωντανές και με το παραπάνω! Το βλέπω φίλε Venom7 και χαίρομαι πολύ!!! Υ.Γ. Μου άρεσε πολύ η επιλογή χρωμάτων + το sleevάρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 27, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Για μένα φίλε μου οι εποχές του o\c είναι ακόμα ζωντανές και με το παραπάνω! Επειδή ξεκίνησες τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 27, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Επειδή ξεκίνησες τώρα... Τώρα???Τι εννοείς τώρα??? Και που ξέρεις πότε ξεκίνησα??? Μήπως είσαι του FBI?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάρτιος 27, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Για εμένα πέρασαν οι εποχές του oc. Κατ'εμε κακως συγχέεις άμεσα την υδροψυξη με το OC. Τον επεξεργαστη μου τον εχω στα ακριβως ιδια που τον ειχα και με αεροψυξη. Τις δε καρτες γραφικων δεν τις κλοκαρω ποτε. (περα απο πειραματικα) Αλλα την ησυχια που προσφερει το gpu waterblock εναντι οποιασδηποτε gpu αεροψυκτρας οταν παιζω παιχνιδια δεν την αλλαζω με τιποτα. Επισης το οτι επαψε να λειτουργει σαν σομπα το tower. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.