Jump to content

Αλλαγή m/b cpu

c.yiannis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αλλαγή m/b cpu

Τώρα έχω την m/b gigabyte x58a-ud3r και τον cpu I7 950 σε λίγο καιρό θέλω να αγοράσω κάτι πιο καινούργιο,

Σκάφτομαι για τα παρακάτω?

I7 2600 s1155, 3,40Ghz 8mb

Intel Core i7 2600 (s1155, 3,40GHz, 8MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

Gigabyte P67A-UD5 (s1155, P67, DDR3)

Gigabyte P67A-UD5 (s1155, P67, DDR3) - Mητρικές - plaisio.gr

πώς σας φαίνεται να αγοράσω αυτά η έχετε κατή άλλο να μου προτείνεται .

ευχαριστώ

καλα φαινονται αλλα ποιος ο λογος που πας για αλλαγη? αλλαζεις τακτικα hardware?

πιστευεις οτι θα δεις διαφορα σοβαρη για καθε μερα με τις αλλαγες που προτεινεις?

Συμφωνώ με τον ultraex2005.

Δεν θα δεις κάποια σημαντική διαφορά.

Θέλεις να αναβαθμίσεις κάτι;

Πάρε έναν SSD και μια καλή κάρτα γραφικών αν δεν τα έχεις ήδη.

καλα φαινονται αλλα ποιος ο λογος που πας για αλλαγη? αλλαζεις τακτικα hardware

πιστευεις οτι θα δεις διαφορα για καθε μερα

Όχι , απλά είναι από εκείνους που θέλουν πάντα να έχουν την τελευταία(ή δυνατότερη) "λέξη" της τεχνολογίας στο κουτί τους. Κι εγώ έτσι κάπως ήμουν παλιότερα. Τώρα πλέον γιατρεύτηκα πιστεύω.. δηλαδή με γιάτρεψε η κρίση.. :p

Δεν είναι κακό. Αν διαθέτει χρήμα ο άνθρωπος , no problem.

Αυτά που παραθέτεις yiannis είναι καλά (κατά τη γνώμη μου βέβαια). Πιστεύω όμως πως για να σου προτείνουν αυτοί που πραγματικά ξέρουν εδώ μέσα(εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς :p ) θα πρέπει να γράψεις και κάποιο ποσόν. Μέχρι πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις.

Κατ' αρχάς, αν πας για την αλλαγή, θα δώσεις λίγο παραπάνω και θα πάρεις τον 2600K

Όχι , απλά είναι από εκείνους που θέλουν πάντα να έχουν την τελευταία(ή δυνατότερη) "λέξη" της τεχνολογίας στο κουτί τους. Κι εγώ έτσι κάπως ήμουν παλιότερα. Τώρα πλέον γιατρεύτηκα πιστεύω.. δηλαδή με γιάτρεψε η κρίση.. :p

Δεν είναι κακό. Αν διαθέτει χρήμα ο άνθρωπος , no problem.

Αυτά που παραθέτεις yiannis είναι καλά (κατά τη γνώμη μου βέβαια). Πιστεύω όμως πως για να σου προτείνουν αυτοί που πραγματικά ξέρουν εδώ μέσα(εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς :p ) θα πρέπει να γράψεις και κάποιο ποσόν. Μέχρι πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις.

κοιτα απο αυτη τη τρελλα :slap: για συνεχομενη αναβαθμιση εχω περασει και εγω να σαι σιγουρος

αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση σιγουρα θα σφαξει αυτα που εχει και ειναι κριμα

στο φιναλε θα ξαναριξει παλι χρημα για μικροδιαφορες

Σας ευχαριστώ όλους

έχω την δυνατότητα να δώσω τα δικά μου σε καλή τιμή και να βάλω μια μικρή διάφορα να αγοράσω καινούργια

Για αυτό θέλω την γνώμη σας τι επιλογή έχω να αγοράσω κάτι καινούργιο .

Είναι καλά αυτά που γραφώ η έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε??

Το p/c το χρησιμοποιώ για παιχνίδια και για ιντερνέτ

Έχω sata 3 hdd κάρτα γραφικών 5870 6 gb ram chieftec 850w τροφοδοτικό και tft dell u2711.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.