Mrdalakan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2011 Γειά σας παιδιά,Ήρθε λοιπόν η στιγμή να πάρω επιτέλους καινούργιο pc και να αφήσω το ταλεποριμένο μου Pentium 4 επιτέλους να ξεκουραστει!Μαζεύω αρκετο καιρο τωρα λεφτα οποτε θελω να κανω αρκετα καλο και δυνατο συστημα ωστε να μπορω να κανω overclock να παιζω κανενα game οποτε θυμηθω και γενικα να τρεχω τα progs που θελω αρκετα γρηγορα.Εχω σκεφτει να βαλω καποια πραγματα αλλα οσο να ναι εχω να δοκιμασω καινουργιο Hardware αρκετο καιρο (μονο σε forum διαβαζω πραγματα τα τελευταια χρονια!) οποτε...Εχουμε και λεμε:mobo : ASUS RAMPAGE III GENE RETAIL - - E-SHOP.GRcpu : INTEL CORE I7-960 3.20 GHZ LGA1366 - BOX - - CPU - E-SHOP.GRpsu : ενα στα 800watt πιστευω πως θα ειναι αρκετο γιατι θα ειναι και η καρτα γραφικων ειμαι αναμεσα σε Thermaltake , Coolermaster αλλα δν μπορω να αποφασισωram : λεω κανενα triple channel μιας που δινεται και η δυνατοτητα με την mobo που διαλεξαKINGSTON KHX1800C9D3T1K3/6GX DDR3 6GB (3X2GB) PC14400 1800MHZ HYPERX TRIPLE CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GRGPU : δεν εχω ιδεα σε αυτο το θεμα εχω χασει αρκετα επεισοδια προτιμω ομως Ati Ριξτε λοιπον το φως σαςhdd : Λεω να βαλω 2 wd σε Raid 0 και ενα τερατακι ακομα για τα αρχεια το θεμα ειναι πως δeν ξερω ποιους να διαλεξω.Και οι Raptor ειναι αρκετα ακριβοι!case : Λεω να βαλω κατι μεγαλο ,αργοτερα σκεφτομαι να κανω και μια υδροψυξη.λεω για το CM Stacker 830 SE - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case | Cooler | Power Supply απο coolermasterΤα υπολοιπα περιφερειακα δεν με ενδιαφερουν και πολυ ποντικια ηχεια κ.τ.λΕυχαριστω για την βοηθεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 - Τροφοδοτικό προτίμησε καλύτερα κάποιο Corsair ή Enermax ή Seasonic και μετά Coolermaster και τελευταία τα Tt.- Δίσκο για το λειτουργικό δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για raid-0 και raptor, ένας ssd στα 60-80gb και καθάρισες.- Κουτί, περί ορέξεως... Έχω όμωςτην εντύπωση πως αυτό που θέλεις δεν κυκλοφορεί πλέον αλλά κοίτα και τα μεγάλα της Corsair... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Πες μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις όμως να ξέρουμε και εμείς το όριο\ταβάνι!Θα συμφωνήσω με τον dpolal για τους σκληρούς και τον ssd!Πάρε έναν intel 80άρι ή oczvertex2 64άρι ή 120άρι και είσαι πένα.Κουτί πολύ καλό και μπορούν να του γίνουν και πολλές μόντες(μιας και έχω το ίδιο(δες και την υπογραφή μου και πάτα το "case" για να δεις)) αλλά θα μπορούσες να πάρεις κάτι έτοιμο και που υπάρχει και στην ελληνική αγορά επειδή δε νομίζω να το βρεις το cm 830!Και αν έχεις σκοπό να βάλεις και υρόψυξη πες γιατί θα παίζει ρόλο για το τι κουτί να προτείνουμε.Αλλά αν μπορείς να βρεις αυτο που πρότεινες τότε οκ γιατί χωράει άνετα υδόψυξη αλλά υπάρχουν και άλλα.Θα μπορούσες να ρίξεις και μια ματιά στις αγγελίες και να γλητώσεις και φράγκα από την άλλη!Τροφοδοτικό είτε coolermaster είτε corsair για μένα μέχρι 800w θα είσαι καλυμένος.Απάντησε σε αυτά και προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Μάρτιος 9, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Για τα λεφτα απο οτι βλεπω θα βγουνε γυρω στα 1000+ γιατι θα φτιαξω μονο το case. οθονη και τα αλλα περιφερειακα εχω ηδη οποτε λεφτα θα πεσουν μονο στο κουτι. Εχουμε και λεμε λοιπον απο αυτα που γραψατε εψαξα και βρηκα παρομοια πραγματα Mobo ASUS RAMPAGE III GENE RETAIL - - E-SHOP.GR cpu INTEL CORE I7-960 3.20 GHZ LGA1366 - BOX - - CPU - E-SHOP.GR hdd CORSAIR CSSD-F80GB2-BRKT SSD 80GB F80A FORCE SERIES - - E-SHOP.GR απο hdd θα βαλω ακομα εναν 1TB πειτε και εδω καμια ιδεα. psu CORSAIR TX850W POWER SUPPLY - - E-SHOP.GR gpu MSI R6870 TWIN FROZR II/OC 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR ram KINGSTON KHX1800C9D3T1K3/6GX DDR3 6GB (3X2GB) PC14400 1800MHZ HYPERX TRIPLE CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR case Θα ηθελα να βρω αυτο απο coolermaster γιατι σαν κουτι ειναι αρκετα καλο αλλιως προτεινεται μου και εσεις κατι αλλο στο ιδιο μεγεθος και με τις ιδιες δυνατοτητες Υδροψυξη θελω να βαλω σιγουρα γιατι ειχα και στο P4 και θα του κανω oc 100%. Αν νομιζεται οτι μπορουμε να βαλουμε κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα πειτε ιδεες. Για μνημες αν γινεται ετσι σε tripple channel κατι καλο και με χαμηλα timings. Για καρτα γραφικων λεω μια ati 6xxx αλλα δεν ξερω ποια ακριβως. thanks παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Θα ελεγα γενικα να πηγαινες σε AMD καθως με ιδια λεφτα θα εχεις 6πυρηνο,8γιγα ραμ κτλ.αν θες ιντελ ομως θα ελεγα να πας για εναν 920/930 και αντι για 6870 να πας σε μια 6950 με 1 γιγα η 2 αναλογα σε τι αναλυση παιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Κόψε σε cpu (960->920/930) και δώσε για intel ssd 160gb. Θα έχεις ταχυτητα, χόρο και διάρκεια στην χρήση.Καρτα ισως εδινα κατι παραπάνω (69Χ0) αλλά αναλογα οθόνη και χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 9, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Θέλεις από e-shoop ή και από αλλού?Επειδή βλέπω ότι τα Links σου είναι από εκεί!Πάντως σε κάρτα θα σου προτείνω 6950 και σκληρό ssd κάτι σε intel 80gb or ocz vertex 2 60-120gb.Και σε cpu κάτι σε 920.Δεν υπάρχει λόγος και διαφορά ουσιαστική να πας σε 960, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να κάνεις και overcklock.Πες και θα σου προτείνουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Μάρτιος 9, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Τα πραγματα θα τα παρω απο ενα μαγαζι απο εδω απο την Ξανθη.Απλα τα μαζευω για να παω απο βδομαδα να τα παρω.για την καρτα γραφικων :Asus Radeon HD 6950 2GB | Skroutz.grγια hdd λεω να παρω εναν vertex2 60αρι.Μπορει και λιγο παραπανω απο gb αναλογα με την τελικη τιμη.και για cpu αν ειναι παιρνω τον 920..απλα για socket 1366 ο πιο φθηνος ειναι ο 950 γι αυτο ειπα να παρω και τον 960.Για τα αλλα τι λετε ειναι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 καλα σε βρισκω..απλα κοιτα και απο ιντερνετ,θα γλιτωσεις πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Μάρτιος 9, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Ναι σιγουρα απλα τα αγοραζω απο το παιδι γιατι μου ειπε οπου τα βρεις ποιο φθηνα τοσο θα σ τα αφησω και εγω οποτε ειναι το ιδιο πραγμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 9, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 ε σιγουρα τοτε,αμα τον συμφερει και τον ιδιο καλα πραττεις. γενικα παντως οπως την ειδα την συνθεση σου και οι γνωμες των παιδιων απο πανω με βρισκουν και μενα συμφωνο. αντε καλες αγορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Μάρτιος 9, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Οσο για την μητρικη και τις μνημες κραταω αυτες η υπαρχει και εκει χωρος για βελτιωση?Πιστευω πως ειναι αρκετα καλα και τα 2.Σε περιπτωση που δεν βρω απο coolermaster το cm 830 Yπαρχουν εναλλακτικες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros1 Μάρτιος 9, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Δεν υπαρχει λογος να πας σε X58 θα προτεινα P67 2500k/2600k αναλογα αν θες ΗΤ το νεο revision εχει ερθει οποτε εχουμε.Μobo: Asus P8P67 Pro | Skroutz.grCPU: Intel Core I5-2500K Box | Skroutz.grRAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (2x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24) | Skroutz.grPSU: Corsair Professional Series Gold AX750 | Skroutz.grGPU: Asus Radeon HD 6950 2GB | Skroutz.grCase: Θα ερθει το Corsair 650d συντομα προτεινο αφτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis303 Μάρτιος 10, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2011 Θα συμφωνησω με τον Πετρο απο πανω δεν υπαρχει λογος να παει σε 1366 καλυτερα sandy bridge και απο κουτι κοιτα και τα Haf-x, Haf-932 της Coolermaster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.