nikoskrhth Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2004 εχει κανεις αυξησει την 12αρα παροχη του chiftech psu με mod πως γινεται ακριβως? εχω τον desktop barton 2500+ στα 2.6ghz και η 12αρα ειναι στα 11.9 μετρημενη με πολυμετρο αν βαλω toast (extreme full load) τοτε πεφτει στα 11.8 και μετα απο μερικα λεπτα μου βγαζει μπλε οθονη λογο ελιπης τροφοδοσιας. η 3.3 ειναι στα 3.4-3.45 η 5ν ειναι στα 5.1-5.15 και με full load πολυ καλο τροφοδοτικο και πολυ φτηνο αλλα ζοριζεται η 12αρα του στο overclock. αν αγορασω αλλο ενα ιδιο τροφοδοτικο για τα 12ν τις μητρικης μονο λετε να κανω δουλεια. βγαζει στα 12ν 17Α δεν ειναι και παρα πολλα. τον βαρτον τον εχω στα 2ν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Για την 12αρα και την 5αρα ταση εχει μεσα ποτενσιομετρα για να τις ανεβασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Να σε ρωτησω κατι...τι μηνυμα σου βγαζει η οθονη?Γιατι εχω το ιδιο στο συστημα της υπογραφης μου και πολυ συχνα μου βγαζει μπλε οθονες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.