salonicafan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2011 Εχω το 24αρι imac και θέλω καταρχήν να του αναβαθμήσω τη ram, αν γίνετε στα 8 αλλιώς στα 4 GBΈχω την εντύπωση όμως κρίνοντας απο αυτό: How to βίντεο, Αναβάθμιση μνήμης RAM σε Apple iMac | Techblog οτι δεν είναι συμβατές όλες οι μνήμες.Μπορείτε να μου προτείνετα κάποια;και θέλω επίσης να συνδέσω πάνω του τα περιφερειακά της υπογραφής μου.Λογικά χρειάζομε αυτό:HAMA 53248 MINI DISPLAYPORT TO DVI - - E-SHOP.GR για να το ενόσω με το HDMI to DVI καλώδιο μου και ένα βυσματακι για το coaxial που νομίζω λέγετε minijack; αλλα δεν μπορώ να το βρω κάπου...
qbiefox Μάρτιος 9, 2011 #2 Μάρτιος 9, 2011 Καταρχας πες μας ποιο imac εχεις, αφου υπαρχουν αρκετες εκδοσεις. Μετα, να ξερεις οτι τα imac παιρνουν so-dimm, δλδ ιδιες με αυτα που παιρνουν τα laptops. Τωρα με τα εγκεκριμενα σετακια απο τον κατασκευαστη, δεν ξερω τι ακριβως παιζει. Παντως αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, ισως θα επρεπε να το σκεφτεις πολυ σοβαρα να παρεις ενα τετοιο, ακομα και αν ειναι λιγο πιο ακριβο. Τελος, το καλωδιο που δειχνεις δεν νομιζω να κανει σε imac. Τα imac εχουν βυσματα που χρησιμοποιει μονο η apple, δλδ miniDVI τα παλιοτερα και microDVI τα πιο νεα.
salonicafan Μάρτιος 9, 2011 Author #3 Μάρτιος 9, 2011 Είπα το 24αρι ρε φίλε, τα καινούρια βγαίνουν μόνο σε 21 και 27 ίντσες.Πιο συγκεκριμένα έχω αυτο: Apple iMac Desktop Computer - 2.80 GHz - All-in-One Product Information | PriceGrabber.com το μοντέλοmini dvi έχειθα έπαιρνα αυτές τις Kingston KVR800D2S5/2G που έβαλε το παλικάρι στο βίντεο αλλα είπα μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή γιατι αυτές είναι πάνω απο 2 χρονών.edit: εδώ http://www.everymac.com/systems/apple/imac/stats/imac-core-2-duo-2.8-24-inch-aluminum-early-2008-penryn-specs.html λέει: Apple officially supports 4 GB of RAM, but third-parties have been able to upgrade the system to 6 GB of RAM using one 2 GB and one 4 GB memory module.Ποιοι third-parties όμως;Καλό θα ήταν να βάλω 6
qbiefox Μάρτιος 9, 2011 #4 Μάρτιος 9, 2011 Καταρχας, μιλα καλυτερα, δεν ειμαι ουτε ρε ουτε φιλος, και στην τελικη να σε βοηθησω θελω. Υπαρχουν 2 24αρια, just for the record. Αν θες το κεφαλι σου ησυχο παρε certified για mac μνημη. Αρκετα μαγαζια εχουν (πχ e-shop) Θα σου παει γυρω στο 80αρι. Αλλιως παρε απλες κανονικες μνημες με κανα 60αρι. Το αν θα παιξει σιγουρα, κανεις δεν μπορει να στο πει με σιγουρια. Εγω πχ εχω στο macbook μου στικακια απο αλλο λαπτοπ (ουτε certified ουτε τπτ) και παιζουν μια χαρα χρονια τωρα.Αφου ξερεις οτι εχει miniDVI τι ψαχνεις να παρεις DP και ιστοριες. Παρε ανταπτορα miniDVI σε οτι θες (HDMI).
LLLEFTERIS Μάρτιος 9, 2011 #5 Μάρτιος 9, 2011 Αν θες το κεφαλι σου ησυχο παρε certified για mac μνημη.+1000 μην πας για να γλυτωσεις 20 ευρω σε οτι ποιο φτηνο βρεις μπροστα σου οπως την πατησα εγω και μου εβγαζε press and hold power button κλπ κλπ και εψαχνα να βρω τι φταιει και η πλακα σε οτι memory test εκανα τις εβλεπε μια χαρα.
salonicafan Μάρτιος 9, 2011 Author #6 Μάρτιος 9, 2011 Καταρχας, μιλα καλυτερα, δεν ειμαι ουτε ρε ουτε φιλος, και στην τελικη να σε βοηθησω θελω. Υπαρχουν 2 24αρια, just for the record. Αν θες το κεφαλι σου ησυχο παρε certified για mac μνημη. Αρκετα μαγαζια εχουν (πχ e-shop) Θα σου παει γυρω στο 80αρι. Αλλιως παρε απλες κανονικες μνημες με κανα 60αρι. Το αν θα παιξει σιγουρα, κανεις δεν μπορει να στο πει με σιγουρια. Εγω πχ εχω στο macbook μου στικακια απο αλλο λαπτοπ (ουτε certified ουτε τπτ) και παιζουν μια χαρα χρονια τωρα.Αφου ξερεις οτι εχει miniDVI τι ψαχνεις να παρεις DP και ιστοριες. Παρε ανταπτορα miniDVI σε οτι θες (HDMI).σορυ δεν ηθελα να σε προσβάλω, δικό μου λάθος.παω να κάνω εγγραφή στο maclife μπας κ βρω κάτι πιο συγκεκριμένο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.