Panosflow Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2011 Παιδια ψαχνω για ενα mouse ασυρματο γυρω στα 30 ευρω ..Θελω να ειναι ασυρματο οπωσδήποτε και κανονικου μεγεθους (οχι πολυ μεγαλο)..Εχω βαλει στο ματι αυτο (Μ510)Αξιζει?Το εχει κανεις?Επισης και αυτο (Μ310) σε χαμηλοτερη τιμη..Και αυτο σε microsoftΕχετε καποιο αλλο να προτινετε?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Μάρτιος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Για τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις είναι πολύ καλό το Μ510Καλύτερα να μην πας στο 310, γιατί τα παραπάνω κουμπιά θα σου φανούν χρήσιμα. Εγώ θα πρότεινα το Performance MX αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμή. ρίξε μια ματιά εδώ:Logitech MX Performance | Skroutz.grΕίναι άπαιχτο, ανάλογα την εργασία σου, βέβαια και τα φραγκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosflow Μάρτιος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 TO mx οντως πολυ καλο αλλα αρκετα ακριβο..Εχεις δοκιμασει το Μ510? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 για gaming απόφυγε τα ασύρματα λογο βάρους...δεν ξανακανω το λαθος να πάρω ασυρματο για πολύωρη χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosflow Μάρτιος 8, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Βασικα δεν το θελω για το κυριο rig μου..Εκει εχω το mx518 και δεν προκειτε να το αλλαξω..Για το microsoft εχει κανεις καμια γνωμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάρτιος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Εφόσον μιλάμε για ασύρματο κοίταξε τα παρακάτω:Microsoft Explorer Mouse DSP | Skroutz.grLogitech Marathon Mouse M705 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosflow Μάρτιος 9, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Με εβαλες σε σκεψεις τωρα για με το Μ705 ..Αξιζει εναντι του Μ510?Μηπως ειναι υπερβολικα μικρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 Μάρτιος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Το microsoft wireless 5000 που γράφεις στο πρώτο ποστ το δουλέυω στο γραφείο. Θέλει μεγάλη παλάμη και είναι αρκετά βαρύ. Ακόμη έχει κάποια θεματάκια με το σένσορα μιας και το δουλεύω απευθείας πάνω στο γραφείο(γυαλισμένο ξύλο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάρτιος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Το M705 είναι μεγαλύτερο από τα άλλα 2 που κοιτάς αλλά όχι τεράστιο, και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του. Τα άλλα 2 είναι αρκετά μικρά για τα δικά μου γούστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNDEST Μάρτιος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Είχα το Μ510, πολύ καλό και βολικό, αλλά αν είσαι αριστερόχειρας απόφυγε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor86 Μάρτιος 9, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Ειχα το Μ510 και τωρα εχω το Μ705..Και τα 2 πολυ καλα ποντικια με αριστη συμπεριφορα μπαταριας..Η αληθεια ειναι το στο χερι με βολεψε περισσοτερο το Μ510 αλλα το 705 εχει στα + το τρικ με την ροδελα οποτε δεν ξερω πιο θα διαλεγα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el nino Μάρτιος 9, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Έχοντας στην κατοχή μου τόσο το MX Performance όσο και το M705, μπορώ να σου πώ πως είναι πολύ καλά mouse και τα δύο, αλλά με κάποιους περιορισμούς.Έχουν πολύ καλό μέγεθος και σχήμα, πολύ καλή διαχείριση ενέργειας, πολύ καλό software, πολλά παραμετροποιήσιμα κουμπιά,άριστο σύστημα ελεύθερης περιστροφής της ροδέλας και αρκετά άλλα πλεονεκτήματα που θα τα διαπιστώσεις στην πορεία.Όμως δουλεύοντας μεταξύ άλλων AutoCAD και Photoshop, διαπίστωσα πως και τα δύο είναι ακατάλληλα για τέτοια εργασία,διότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν με ακρίβεια τις κινήσεις του χεριού και σε μικρές κινήσεις εμφανίσει κάποιο "σκάλωμα" ο κέρσορας.Εάν επιζητάς ακρίβεια και λεπτομέρεια σε συγκεκριμένα πράγματα, τότε καλύτερα να στραφείς αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.